Kenan i Caroline koji se često viđaju, uhvaćeni su u delikatnoj pozi u autu. Neriman to doznaje i nudi Caroline jedan zanimljiv prijedlog.

2. sez., 46. Ep. - 23. ožujka

Kenan i Caroline koji se često viđaju, uhvaćeni su u delikatnoj pozi u autu. Neriman to doznaje i nudi Caroline jedan zanimljiv prijedlog. Mete nastavlja pratiti Nihal. Nihal nikako ne može odgovoriti Metea koji ulazi u vrt dok je Haki kod kuće. Mete počini ludost koja će oboje dovesti u veliku životnu opasnost. Hakan je znatiželjan zašto Berin ne dolazi vidjeti kćer i počne je pratiti. Ne znajući da je se prati, Berin se u jednom trenutku nađe oči u oči s Hakanom.


2. sez., 47. Ep. - 24. ožujka

Što više vremena provodi u vili Kardži, Selmi je sve gore. Kenan pozove doktora i želi da on kontrolira njezino mentalno stanje. Međutim, ne uspijeva nagovoriti doktora da napiše izvješće i počne davati dodatne lijekove Selmi da bi joj još više pogoršao zdravlje. Džemile koja se nikako ne može naći s odvjetnikom Nedimom, na kraju prihvaća njegov poziv na večeru. Večer je prepuna neočekivanih iznenađenja. Džemile s odvjetnikom Nedimom odlazi na večeru. Međutim, njihov razgovor poprima više od uobičajenog odvjetnik-klijent odnosa. To uvelike iznenadi Džemile. Povrh svega, kapetan Ali ustrajno čeka ispred kuće da se Džemile vrati.


2. sez., 48. Ep. - 25. ožujka

Večer za Džemile završi u bolnici jer joj pozli. I kapetan Ali kojega je gđa Hasefe o tome obavijestila, odlazi u bolnicu. Napetost između Alija i Nedima je na rubu eskalacije. Haki koji slijedi Metea i Nihal u potrazi je za osvetom. Mete i Nihal sklanjaju se u jednu benzinsku postaju. Nemaju izlaza, bježe u toalet. Začuje se pucnjava i mjesto se odjednom pretvara u poprište sukoba.


2. sez., 49. Ep. - 26. ožujka

Mete i Nihal su na putu na kojem nema povratka. Doktor Tarik odlučan je u namjeri da odgovori Ajlin od poroda. Odlazi ponovno razgovarati s njom. Budući da je ne uspijeva odgovoriti, odluči reći istinu njezinoj obitelji. Caroline posjećuje Kenana. I kapetan Ali je u Holdingu. Kenana naživciraju njihova objašnjenja. Neriman i Mesude plaćaju cijenu zato što su ucjenjivale Caroline. Selma je svakim danom sve gore. Kenan uspije nagovoriti doktora da napiše izvješće da je mentalno bolesna. Brzo se pročuje što se dogodilo Mete i Nihal. Svi su u potrazi za njima. Džemile je s cijelom obitelji Akarsu u policijskoj postaji. Saznaju za optužnicu i žele što prije vidjeti Metea. Ali nije lako doći do Metea. Dogodilo se ubojstvo.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju