Prošle su dvije godine otkako je kapetan Ali pucao u Ribara te zatim i u samoga sebe, nakon čega se krvav srušio Meteu u ruke.

2. sez., 1.ep - 19. siječnja

Prošle su dvije godine otkako je kapetan Ali pucao u Ribara te zatim i u samoga sebe, nakon čega se krvav srušio Meteu u ruke. Taj strašan događaj duboko je potresao sve članove obitelji Akarsu i zauvijek promijenio njihove živote. Osman je krenuo u osnovnu školi gdje stječe nove prijatelje. Iako vrijeme provedeno u školi ne doživljava kao dio pravog života, svakoga dana ima neki posve drugi razlog da ode u školu. Iako se Osman zaljubio u Gulden, prijateljicu iz razreda, nitko ne zna za to. Meteovu bendu objavljen je album pa on svoje rane liječi glazbom. K tome njegov bend postaje popularan.

2.sez., 2.ep - 20. siječnja

Berin se žrtvuje kako bi spasila Ahmeta pa zbog svoje odluke proživljava teške trenutke. Teret koji je preuzela na svoja leđa mnogo je teži od onoga koji je u stanju nositi. Ajlin je postala zrelija. Brzo se naviknula na svoj novi život i okruženje te se iz neiskusne gimnazijalke pretvorila u samopouzdanu ženu. Jedina osoba koju vrijeme nije promijenilo je Džemile. I dalje se na sebi svojstven način bori da obitelj održi na okupu.

2. sez., 3.ep - 21. siječnja

Kapetan Ali i Džemile sreću se prvi put nakon dvije godine, a njihov susret tragičan je za oboje. Teški trenutci koje nastoje zaboraviti ponovno izlaze na vidjelo, zbog čega im je oboma teško. Mete i njegov bend na veliko zadovoljstvo posjetitelja počinju svirati u noćnom klubu, a on se ondje susreće s posve neočekivanim iznenađenjem. Hakan ne može pronaći posao pa odlazi k Berin u nadi da će naći rješenje.

2. sez., 4.ep - 22. siječnja

Osman je zaljubljen u Gulden te pokuša učiniti nešto čemu nije dorastao i čime razljuti svoju majku. Igračku koju je izradio želi istaknuti kao najbolju, ali majka ga uhvati. Kenan i Selma, čiji odnos napreduje velikom brzinom, donose neočekivanu odluku. Gđa Hasefe saznala je da joj je sin izašao iz zatvora te se poželi vidjeti s njime, no oboma im je teško. Džemile je zabrinuta za maloga Mustafu.

2. sez., 5.ep - 23. siječnja

Kapetan Ali odlazi k Džemile po Mustafu, no njegov prijedlog sve ostavi bez teksta. Nakon puno vremena Ekber i Caroline ponovno se susreću. Caroline nije prisebna, a Ekber je odvodi k sebi. Caroline se jedva uspije pribrati, a Ekber u svome domu doživi nezgodu. Taj nesretni slučaj okreće Carolinein život u jednom posve novom pravcu. Hakan počinje raditi s Džemile. Svoju sreću želi podijeliti s Berin i sa kćeri. Ahmet je pomilovan te se vratio u Tursku.