Berin odlazi razgovarati s Ahmetom i pojasniti mu zadnje događaje vezane uz Hakana i njenu kćer. Muči je i to što u zadnje vrijeme Ajten pokazuje naklonost Ahmetu i često se viđa s njim.

2. sez., 41. ep. - 16. ožujka

Berin odlazi razgovarati s Ahmetom i pojasniti mu zadnje događaje vezane uz Hakana i njenu kćer. Muči je i to što u zadnje vrijeme Ajten pokazuje naklonost Ahmetu i često se viđa s njim. Džemile pak odlazi Hakanu i pokušava ga nagovoriti da dopusti Berin da viđa Zehru. Nakon što je inspekcija završila s istragom nepravilnosti u Holdingu, proglašava Holding krivim i kažnjava ga velikom novčanom svotom.

2. sez., 42. ep. - 17. ožujka

Kenan, koji je dugo čekao na taj dan, kreće u akciju. Predlaže rješenje plaćanja kazne koji će Džemile dovesti u vrlo tešku poziciju. Dok se svi znatiželjno pitaju tko je Nermin Adali koja kupuje sve dionice, Džemile je u gurnuta bezizlaznu situaciju. Premda ne želi prodati svoje dionice, Džemile nema novca da plati kaznu. Hakan joj predlaže dobrog odvjetnika za kazneno pravo. Džengizova smrt šokira Ahmeta, Berin i Ajten. Ahmet Ajten otkrije tajnu koju je Džengiz godinama skrivao.

2. sez., 43. ep. - 18. ožujka

Kemal odluči otići u mirovinu i otvoriti trgovinu. S Neriman odlazi u Holding tražiti kapetana Alija za novčanu pomoć pri otvaranju trgovine. Oboje se smrtno uvrijede kad im kapetan Ali umjesto novčane pomoći ponudi savjet. Kenan koji čuje razgovor odluči iskoristiti tu situaciju. Odmah se sprijatelji s Neriman i Kemalom. Ajlin koja još nije došla k sebi, odluči posjetiti Sonera u bolnici i pitati ga za Murata. Međutim, nije spremna za odgovor kojeg će dobiti.

2. sez., 44. ep. - 19. ožujka

Zehra ima visoku temperaturu. Džemile ne uspijeva doći do Berin, uzima dijete i vodi ga u bolnicu. Kad Berin dođe kući, između nje i Hakana ponovno izbije svađa. Kenan potajno daje lijekove Selmi. S jedne strane pokušava pobuditi Selminu bolest, a s druge vodi Caroline na malo putovanje. Kenan koji pomisli da je Caroline lak zalogaj za njegove prljave poslove, nemalo se iznenadi na njihovu zajedničku putovanju.

2. sez., 45. ep. - 20. ožujka

Džemile je prisiljena prodati sve svoje dionice u Holdingu da bi otplatila dug. Sve prodaje Nermin Adali. Napokon je došao dan kojeg je Kenan iščekivao. Na Kenanovo zadovoljstvo, majka nema nikakvih komentara. Na kraju Džemile mora platiti cijenu za nepravdu koja im je davno nanesena. Ostaje tek jedna zapreka: Selma. Kenan se sprema otkloniti i tu zapreku. Džemile koja napušta Holding u jednu ruku osjeća olakšanje. Ostavku daje i Hakan. Sve oči uprte su u kapetana Alija. Sve zanima hoće li i on podnijeti ostavku. Slaveći ovu pobjedu s Caroline, Kenan počne širiti vijest da je Džemile spala na prosjački štap.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju