'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

214.ep - ponedjeljak 9. travnja
Ševketu će se njegova prošlost ponovno ispriječiti na putu kao velika prepreka koju mora nadvladati. Međutim, negativan razvoj događaja potpuno je izvan njegove kontrole. Čak ni Džemova moć nije dovoljna da popravi situaciju. Crni oblaci nagovještavaju oluju.

215.ep - utorak 10. travnja
Dok se Ševket trudi ne pokleknuti pred problemima koje proživljava, udaljenost između njega i Sedef svakim je trenutkom sve veća. Sedef pak počinje razmišljati o tome kako da započne novi život.Večer čiji su kraj svi očekivali s tugom i brigom nastavit će se žalosnim jutrom. Svi će u neočekivanom trenutku shvatiti da bol koju nose u srcu nikada neće nestati.

216.ep - srijeda 11. travnja
Džemova obitelj drži da su Nedžla i njezina obitelj odgovorni za ono što je zadesilo Džema.Ferhunde još nije svjesna posljedica nemira koji je pokrenula ne bi li se osvetila, obuzima je osjećaj krivnje te odluči staviti na stranu svoju borbu protiv Ševketa.Čuvši što je zadesilo Džema, gospođa Nejir i Sedef trkom odlaze u bolnicu. Njegova ih je situacija sve povezala. Svi skupa očekuju Džemove ozdravljenje.Jedino Lejla nema hrabrosti doći do sestre.

217.ep - četvrtak 12. travnja
Džem se oprašta od života ostavljajući iza sebe bol koja nikada neće utihnuti. Svi su duboko potreseni trenutkom Džemove smrti. S druge strane, Ferhunde i Džejda spremaju se za obračun.Svi se okupljaju na Džemovu posljednjem ispraćaju.

218.ep - petak 13. travnja
Gospodin Ali Riza i njegova obitelj ponovno se okupljaju u velikoj boli. Lejla odluči ostaviti prošlost po strani te dolazi na sprovod. Nedžlu, koja je nakon Džemove smrti ostala potpuno sama, u novom životu očekuju nove nevolje i borbe. Ševket shvaća da je Ferhunde ta koja stoji iza patnje i tuge koju je proživio. Stiglo je vrijeme osvete. Sa strpljenjem kreće u osvetu.