'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

279.ep - ponedjeljak 9. srpnja
Ševket ne gubi nadu da će jednoga dana biti ujedinjen sa Sedef, ali ga njena odluka da se uda potpuno shrva. Ševket ulaže velik trud kako njegova obitelj ne bi osjetila njegovu tugu i teško mu je priznati da je potpuno izgubio Sedef.Nedžla reagira na to da su se Lejla i gđa Hajrije ponovno počele viđati. Neprestani sukob među sestrama ponovno izbija na vidjelo kad Lejla u kući Alija Rize ostavi trag. Ali Riza saznaje za Lejlin tajni posjet i njegov autoritet još jednom nestaje. G. Ali Riza svjedoči prijetnji kojom je podvrgnuta nova susjeda gđa Nurten i poduzima nešto kako bi se borio protiv toga. Gđa Hajrije i g. Ali Riza pružit će pomoć očajnoj ženi.

280.ep - utorak 10. srpnja
Ševket se suočava s Oguzom i traži odgovore na svoja pitanja. Rješenje koje je Oguz pronašao kako bi se izvukao iz života zločina povećalo je nadolazeću opasnost. Lejla želi svoje dijete podizati podalje od straha i njen bunt napokon dobiva riječi.Izdaja je srušila Fikretino povjerenje u Tahsina. Svaki Tahsinov korak povećava njene sumnje i ona odlučuje da je došlo vrijeme da potraži profesionalnu pomoć. Oguz odlazi na putovanje kako bi priveo kraju svijet opasnosti koja je počela privlačiti sve u njegovoj blizini. Međutim, na kraju puta nema nikoga tko bi mu mogao pomoći.

281.ep - srijeda 11. srpnja
Opasan i mračan Oguzov svijet završio je ubojstvom koje je počinio. Ševket je potresen istinom, ali nakon prvog šoka pokušava nagovoriti Oguza da se preda policiji. Lejla svjedoči tomu i suočava se s istinom koja je uništila njihovu budućnost te proživljava velik prolom bijesa.Ferhunde izdaleka prati svađe u kući i zadaje udarac koji će oživjeti Lejline i Oguzove strahove.Tragedija koja je promijenila Lejlin i Oguzov život od početka je utjecala i na Ševketov.

282.ep - četvrtak 12. srpnja
Mithat Kara smatra da je Ševket zloupotrijebio njegovo povjerenje i odlučuje raskrstiti s njim.Gđa Hajrije i g. Ali Riza ništa ne znaju, pokušavaju pomoći neočekivanom gostu u njihovoj kući. Razočaranje g. Alija Rize kad sazna da Ševket ne ide na posao ubrzo će se pretvoriti u bijes.Usprkos razočaranjima, Fikret čini sve kako bi na budućnost gledala pozitivno. Lejla je izgubila sve nade i ne želi sama podizati dijete u svojoj utrobi. Ne može dopustiti da Oguz još jednom završi u zatvoru. Kraj kojeg se pribojavao Oguz, pripremajući se za bijeg, promijenit će živote svih.

283.ep - petak 13. srpnja
Ševket se za Lejlu i nerođenog nećaka bacio u vatru i preuzeo na sebe Oguzovu krivnju. Lejlin očaj nije dovoljan da Ševketa odvrati od namjere.
Dok se vijesti o Ševketu šire od uha do uha, Ali Riza i Hajrije ne znaju ništa o tome i razračunavaju se s prošlošću. Lejlino nastojanje da obitelj ne čuje za istinu na kratko vrijeme urodi plodom.Kad sazna da je Ševket počinio ubojstvo, Nedžla svu ljutnju usmjerava prema Lejli i Oguzu.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju