'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

149.ep - ponedjeljak 9. siječnja
Gospodin Ali Riza odlučuje da će po posljednji put razgovarati s Ferhunde tražeći od nje da se drži podalje od Ševketa. Ali taj posjet daje Ferhunde još veću snagu. Ferhunde je i ovoga puta uvjerena da mu je upravo ona slaba točka te se koristi tom situacijom. Ševket je opet prevaren lažnim licem ljubavi. Asli mijenja svoju taktiku prema Ferhunde. Pokušat će je slomiti ondje gdje najmanje očekuje. Gulšen više ne može tajiti ono što se u njoj dosada nagomilalo.

150.ep - utorak 10. siječnja
Ferhunde će izgubiti utvrdu u koju je imala najviše povjerenja. I dok Lejla pokušava zaliječiti svoje rane u bolnici, ruku spasa pružit će joj osoba od koje to uopće nije očekivala. Nedžla od Džemove obitelji prima radosnu ponudu. Oguz poput duha luta svojim prošlim životom. On će još jedanput postati uzrok briga gospodinu Aliju Rizi i njegovoj obitelji.

151.ep - srijeda 11. siječnja
Gospodin Ali Riza čini sve da bi spasio sina te ponovno dolazi pred Ferhunde. Međutim, Ferhunde ga je svojim teškim riječima gotovo otrovala. Oguz se još jedanput uvukao u Nedžlin život i ponovno joj stvorio probleme. Nedžla pak svakom izrečenom riječju kojom se željela opravdati još više razljuti Džema. Stvar postaje još gora kada se u nju umiješa i obitelj. Oguz ima druge planove kako da se opravda.

152.ep - četvrtak 12. siječnja
Lejline rane koje jako bole polako počinju zacjeljivati, što će uvelike pridonijeti njezinu ozdravljenju. Ferhundeine beskonačne želje samo što nisu rezultirale velikim patnjama. Ferhunde ponovno budi u Ševketu nadu da će biti zajedno i nije svjesna koliko to za njega može bito pogubno. Ali Gulšen je toga svjesna i više ne želi šutjeti. Ni gospodin Ali Riza nije svjestan kakva je Ferhunde zmija otrovnica. Riskirat će sve da spasi sina da ponovno ne padne pod čari Ferhundeina otrova.

153.ep - petak 13. siječnja
Gospodin Ali Riza ponovno je pokleknuo pred Ferhundeinim otrovnim riječima, razbolio se i završio u bolnici.
Gospodin Ali Riza zajedno sa svojom ženom, gospođom Hajrije, odlazi k Ferhunde da bi zaštitio Ševketa od Ferhundeina otrova, no na kraju Ferhunde i njega samog otruje. Zbog toga je posljednjeg udarca završio u bolnici.