'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

234.ep - ponedjeljak 7. svibnja
Gospodin Ali Riza primjećuje prve znakove ozbiljnih zdravstvenih problema. Poruke koje mu tijelo šalje uznemirujuće su. Počinje se liječiti, ali svoje brige ni s kim ne dijeli. Sumnje koje se Lejli motaju po glavi glasnici su novoga teškog razdoblja koje je čeka.

235.ep - utorak 8. svibnja
Gospođa Hajrije saznaje da je Lejla trudna te se u panici vraća natrag u Istanbul. Fikret primjećuje majčinu zabrinutost te saznaje što se dogodilo, no taj razgovor čuje i gospođa Dževrije.One žele da taj događaj ostane tajna sve dok se ne odluči o sljedećim potezima, no čitava se stvar mijenja kada za to sazna i gospođa Dževrije.

236.ep - srijeda 9. svibnja
Lejli najteže od svega pada gledati oca u oči i znati da će ga još jedanput razočarati. Iako vijest dočekuje s veseljem, Oguz je svjestan da će ovo biti težak preokret.Gospodin Ali Riza opet ne zna ništa o događaju koji mu se taji, te je okupiran svojim zdravstvenim problemima. Trudi se da nitko ne osjeti kakvi ga ozbiljni problemi muče te kreće s liječenjem.Ferhunde poduzima sve kako bi bila ponovno sa Ševketom, no istovremeno saznaje Lejlinu situaciju. Lejla shvaća da je stiglo vrijeme da donese odluku.

237.ep - četvrtak 10. svibnja
Lejla tiho i neprimjetno odlazi od kuće, no njezina će se odsutnost vrlo brzo osjetiti. Gospodin Ali Riza shvaća da se ona vratila natrag Oguzu te njegov bijes uzdrma cijelu kuću. Gospođa Hajrije u strahu i bespomoćnosti poriče da išta zna. Bijes koji je zavladao kućom došao je sve do susjeda, što je za sobom povuklo i druge probleme.Ševket odlazi do Lejle te shvaća da je ona odlučila sama krenuti svojim putem. Ubrzo otkriva da je i Ferhunde imala prste u toj Lejlinoj odluci, te se brzo baca na smišljanje osvetničkog plana.

238.ep - petak 11. svibnja
Dok se gospodin Ali Riza pokušava nositi s bolnim udarcem koji mu je nanesen, svoje zdravstvene probleme ostavlja po strani. Gospođa Hajrije narušila je dobrosusjedske odnose te se odlučuje na selidbu iz kuće. Neko vrijeme bit će prisiljena ponovno ostati u Nedžlinoj kući.Nakon svih negativnih događaja, gospodin Ali Riza saznaje istinu koja se od njega krila te ponovno doživljava taj potez kao još jedan zabijeni nož u leđa. To je za njega zadnja kap koja je prelila čašu, povlači se u sebe te ovog puta izabire Ševketovo gradilište.Istu večer Ševket započinje opasnu igru koju je dugo pripremao. Kraj večeri priređuje Ferhunde veliko iznenađenje.