'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

169.ep - ponedjeljak 6. veljače
Doznavši od Gulšen za Lejlino vjenčanje, Ferhunde se daje na posao da bi se osvetila Lejli za njezinu namjerno odaslanu poruku. Odlučuje joj zadati udarac onamo gdje je najslabija - na Nazmija. Džem je odslužio vojsku. Zajedno s Nazmijem kreće prema Istanbulu. Za to vrijeme Ferhunde dolazi do Nazmija. Gospodin Ali Riza traži putove kako da se čim prije spasi iz nevolja zbog duga i kako da ovog puta uda svoju kćer onako kako treba. Rješenje koje je pronašao tiče se čitave obitelji.

170.ep - utorak 7. veljače
Nazmi se nalazi s Ferhunde. Nakon onoga što će mu ona reći, Lejline nade za budućnost ponovno padaju u vodu. Gospodin Ali Riza, čvrsto se držeći za svoju obitelj, pokušava odagnati tugu zbog prodaje kuće svog oca. Došao je dan za kojim su Lejla i Nedžla čeznule. Na večeri će se slaviti Džemov povratak iz vojske i razgovarat će se o datumu vjenčanja Nazmija i Lejle.

171.ep - srijeda 8. veljače
Ferhunde obećava Nazmiju da će mu širom otvoriti vrata prošlosti. Nazmi isprva ne uzima za ozbiljno sumnju koju mu je ona dala naslutiti odagnavši je na radosnoj obiteljskoj večeri. No ne mogavši se oduprijeti znatiželji i sumnjama, odluči se sastati s Ferhunde. Laži u koje se obitelj uplela jedna po jedna izlaze na vidjelo. Lejline nade za budućnost ponovno nestaju.

172.ep - četvrtak 9. veljače
Nedžla uviđa da više neće moći živjeti u toj kući, te sestre ponovno postaju neprijatelji. Nazmi, koji sluša Džemovu verziju priče, uviđa kako je nanio Lejli veliku nepravdu te je pokušava ispraviti, ali zadane rane neće tako lako zacijeliti. Gospođa Hajrije, koja isprva krivca traži na krivome mjestu, na kraju saznaje da je Ferhunde ta koja je Nazmiju rekla istinu. Ne mogavši podnijeti ono što proživljavaju, odlučuje kazniti Ferhunde.

173.ep - petak 10. veljače
Gospodin Ali Riza napokon pronalazi kupca za kuću te ga obuzima tuga zbog toga što će kuću svog oca predati u ruke stranca. Ali on i dalje ne zna ono najvažnije vezano uz vlasnika nove kuće.Na potpuno neočekivanome mjestu, susrevši ponovno tragove prošlosti, Lejla ostaje zapanjena te odluči slijediti tragove. Lejla dolazi pred Oguza kako bi se uvjerila da joj je on uistinu dao posao te počinje tražiti odgovore na pitanja koja joj se motaju po glavi. Lejla se prvi put iznenada upoznaje s novim vlasnikom kuće Mithatom.