Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

125.ep - ponedjeljak 5. prosinca
Ferhunde je pak svakim korakom sve bliže svom cilju. Više ne želi biti samo zaposlenica tvrtke Leventa Tundžela. Smišlja razne planove da bi je Levent Tundžel čim prije primijetio. Ništa ne prepušta slučaju. S druge strane, Džem saznaje za posjet svoje majke gospođi Hajrije. Taj ga bijes još više približava Nedžli. Sedef, koja svoju ljubav živi samo u svoja četiri zida, pronalazi nekoga s kime će moći podijeliti tajne koje nikomu nije rekla. Više ne može misliti ni na što drugo osim na Ševketa. U Ševketovoj je pak glavi samo jedna - Ferhunde. Da bi Ševket našao odgovore na svoja pitanja, stupa u kontakt s Ferhunde, no tu ga očekuje ružno iznenađenje.

126.ep - utorak 6. prosinca
Dok sumnje u Ferhunde izjedaju Ševketa unutar četiri zida, Ferhunde pak pokušava probiti vlastite granice. Opet pronalazi spas u laži te poriče da je od Oguza uzela novac da bi odustala od optužbe. I Levent počinje sumnjati u Ferhunde te zbog toga i u kući poprilično počinje rasti napetost.

127.ep - srijeda 7. prosinca
Ševket umoran od svega što je proživio spokoj traži u jednome poznatom glasu. Lejla i Nedžla svaka zasebno kreću u potragu za Ferhundeinom tajnom. S druge strane, Fikret i Dževrije imaju svoju tajnu. Sedefini osjećaji polako prestaju biti tajna.

128.ep - četvrtak 8. prosinca
Ferhunde je zaprijetila da će napustiti obitelj i kuću. Sada je obitelj suočena s vrlo važnom odlukom. Ili će svi dokazi izaći na vidjelo i nanijeti novi udarac Ševketu ili će se svi i dalje nastaviti skrivati iza svojih maski. Za Ševketa počinju još teži dani. Napetost unutar četiri zida još više raste. Fikret, koja u Adapazariju proživljava teške dane misleći na svoju obitelj i Ševketa, očekuje jako lijepo iznenađenje koje joj priređuje Tahsin. To će iznenađenje poprilično uznemiriti gospođu Dževrije.

129.ep - petak 9. prosinca
Ferhunde je na mukama da bi se zaštitila, a istovremeno pokušava izgubljene adute nadomjestiti novima te zbog toga priprema novo bojište za rat s ukućanima. Nedžla saznaje Lejlinu tajnu što dovodi do popriličnoga kaosa. Vatra koju je rasplamsala Ferhunde pretvara se u veliki požar.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju