'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

189.ep - ponedjeljak 5. ožujka
Lejlin bivši zaručnik Nazmi još je nije uspio zaboraviti. Slijedeći Lejline tragove, traži odgovore na proslavi Nedžlina rođendana.Nazmi, koji se nikako ne može pomiriti sa svojim osjećajima, pokušava sve kako bi se suočio s istinom. Iznenadna će ga slučajnost dovesti do praga velikog obračuna.

190.ep - utorak 6. ožujka
Slijedeći tragove, Nazmi se suočava s Lejlom ne bi li se obračunao s njome. Dok traži odgovore na svoja pitanja, neočekivano iznenađenje pretvara ovaj trenutak u nezaboravni. Lejla propituje tko joj je poslao Nazmija na vrata te slijedi odgovor koji je dobila pripremajući iznenađujući plan osvete.Nedžla želi svoj rođendan proslaviti i u krugu prijatelja. Dar iznenađenja koji je primila postat će razlogom velike krize između nje i Džema.

191.ep - srijeda 7. ožujka
Gospodin Ali Riza i gospođa Hajrije svakim se danom sve više privikavaju na Mithata. Ferhunde odlučuje napraviti korak bliže prema Mithatu. On pak odlučuje podijeliti svoje osjećaje kojima ne može vladati i bol koju osjeća s gospodinom Alijem Rizom. Gospodin Ali Riza ne zna da je žena koju on voli ustvari Ferhunde te se trudi pomoći mu da izliječi svoju bol.Nazmi pod utjecajem razočarenja bježi daleko od Istanbula. Bolna vijest koja stiže iz tame noći ostavit će sve u šoku. Dok se Lejla kroz taj događaj suočava sa svojim kajanjem, Nedžla prelazi preko svojih pogrešaka te će morati donijeti vrlo važnu odluku vezanu uz brak.

192.ep - četvrtak 8. ožujka
Gospođi Hajrije je odluka o braku Nejir s gostioničarom Ahmetom bila izlika da uhvati priliku da se pomiri s Fikret. Svi skupa odlaze poljubiti ruku gospođe Dževrije. I dok se gospođa Hajrije pokušava približiti Fikret, gospodin Ali Riza suočava se s tajnom istinom.S druge strane, oluja koju je na Nedžlinu rođendanu pokrenula Lejla i dalje traje. Što se više udaljava od obitelji, to je bliže Oguzu te polako počinje prihvaćati njegova sina.

193.ep - petak 9. ožujka
U gospodinu Mithatu počinje se buditi sumnja kad shvati da je Ferhunde bivša snaha obitelji Tekin. Sve je više zbunjen dok slijedi Ferhundeine tragove, a praznine koje u čitavoj priči nedostaju popunit će Ferhundeine laži.Gospođa Hajrije unatoč zabrani gospodina Alija Rize kreće prema Lejli, što će izazvati veliku oluju u kući. Snažna oluja otpuhat će gospodina Alija Rizu i gospođu Hajrije na različite putove.Lejla se oporavlja zahvaljujući snazi koju joj je dala majka te počinje osjećati velik bijes prema ocu koji joj čak ni u ovakvom stanju nije oprostio.