'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

254.ep - ponedjeljak 4. lipnja
Gospodin Ali Riza ponovno je najveća potpora Ševketu koji je ponovno izgubio s nadama započetu bitku. Nedžlin mir remeti sve veći broj ljudi u kući. Nedžla pozorno zanimanje gđe Hajrije osjeća kao pritisak i muči je što ne može izraziti svoje nezadovoljstvo. Kad i djeca postanu svjesna događaja pod utjecajem gđe Dževrije, situacija dobiva potpuno drukčiju dimenziju.

255.ep - utorak 5. lipnja
Ali Riza odlazi u Adapazar kako bi popravio odnose između Tahsina i Fikret, ali situacija koju zatječe veoma ga iznenađuje. Tahsin je nasamo u uredu s uzrokom problema, “pjevačicom Bahar”.

256.ep - srijeda 6. lipnja
Fikret doznaje da je Rejhan vidjela Tahsina s 'onom ženom'. Fikret ne zna ništa, od Tahsina se sve više udaljava. Sva djeca g. Alija Rize bore se sa životom.Lejla koja s Oguzom započinje novi život, počinje gledati Oguza Džejdinim i Ferhundinim očima.. Oguz se upleo u odnose zbog kojih bi ugrozio čak i vlastito dijete. To povećava Lejline sumnje u budućnost.

257.ep - četvrtak 7. lipnja
Ferhunde je promijenila smjer u kojem će krenuti Lejlina budućnost, a sada prijeti i Nedžli.Kad na vidjelo izađe ljubav koja se rađa između Nedžle i Alija Sarpera, svi, posebice obitelj Džema, Nedžlina pokojnog muža, burno reagiraju.

258.ep - petak 8. lipnja
Gđa Dževrije će pak upotrijebiti vlastite metode kako bi popravila odnos Tahsina i Fikret. Navečer odlazi u krčmu razračunati se s pjevačicom Bahar.Fikret ne zna ništa o ovome. Shvaća da neće moći još dugo ostati kod Nedžle i odlučuje se vratiti kući.