'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

100.ep - ponedjeljak 31. listopada
Oja se uvjeri da nešto postoji između Džana i Lejle. Dvije žene nađu se lice u lice. G. Ali Riza uhvati Lejlu u laži i počinje sumnjati da je u vezi s Džanom. Dok u kući g. Alija Rize vlada oštra zima, Fikret i Tahsin uživaju u proljeću.

101.ep - utorak 1. studenog
Fikretin i Tahsinov medeni mjesec nepomućeno se nastavlja usprkos zlostavljanjima gđe Dževrije. No kad se vrate, očekuje ih još teža kušnja.G. Ali Riza posumnja da između Lejle i Džana ima nešto, a Ferhunde ga podupire.

102.ep - srijeda 2. studenog
G. Ali Riza prvi put razgovara s Lejlom o Džanu. S druge strane gđa Hajrije dozna da se Džan rastao i pomisli da bi on mogao biti dobra prilika za njezinu kćer pa počinje nagovarati Lejlu. Ševket je nesvjestan kako je upao u mrežu propasti i potpuno se predao kocki. G. Ali Riza uhvati Lejlu, koja mu je dala riječ da između nje i Džana neće biti ništa, ponovno u laži. Kad je prati, opet se susretne s ružnim iznenađenjem.

103.ep - četvrtak 3. studenog
Ševketa je g. Ali Riza uhvatio za kockarskim stolom. On ne može podnijeti stid pa se naljuti. G. Ali Riza i Ševket prvi se put sukobe. G. Ali Riza postavi se prema svim ukućanima. Ševket polako dodaje karike svom lancu i boreći se s beznađem, tone sve dublje. S druge strane gđa Hajrije ponadala se zbog Nedžlina susreta s Džemom i moli se da među njima ponovno nešto bude. Ferhunde pak napravi plan da usreći gđu Hajrije i počinje ga primjenjivati. G. Ali Riza pati zbog razočaranja koje su mu priuštila djeca i u neočekivanom se trenutku uzbudi zbog povjetarca koji mu donese miris prošlosti. Stare priče koje je s gđom Sevdom davno zatvorio poput knjige ponovno će se otvoriti.

104.ep - petak 4. studenog
Lejla bude svjedok tajnom dogovoru Ferhunde i Jamana.Nedžla se suočava s Džemom da bi popravila štetu od oluje koju je podigla Ferhunde. Gđa Hajrije to čuje i ponada se da će Nedžla u Džem opet završiti zajedno. S druge strane ohrabruje i Lejlu koja je jako zbunjena u vezi s Džemom.