'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

229.ep. - ponedjeljak 30. travnja
Gospodin Ali Riza svim se silama trudi spasiti obitelj od crnih oblaka prošlosti. No razgovor s Oguzom dat će mu naslutiti da to neće biti tako lako kao što se nadao.
Oguz u neočekivanom trenutku dolazi pred gospodina Alija Rizu te mu kaže da ne želi odustati od Lejle. Bijesni gospodin Ali Riza prisiljen je pred njim se povući. Smatra da ga je za takvo što Lejla ohrabrila.

230.ep. - utorak 1. svibnja
U kući izbija prava scena. Lejla ne zna kako bi drukčije nego lažju uklonila očeve sumnje. Nedžla saznaje da Lejla s majkom odlazi kući dok nje nema. Dvije se sestre ponovno sukobljavaju.
Nedžla pod utjecajem proživljene boli okrivljuje Lejlu za Džemovu smrt. Pod težinom tih teških optužbi, Lejla se odlazi suočiti s Nedžlom. Istovremeno, Ferhunde smišlja planove kako da ponovno bude sa Ševketom. On je ovog puta mnogo oprezniji znajući da otac budno prati svaki njegov korak.

231.ep. - srijeda 2. svibnja
Fikret mora hitno u bolnicu zbog iznenadnih trudova. Gospodin Ali Riza i gospođa Hajrije uspiju predahnuti tek kada stignu u Adapazari. Obitelj Tekin se nakon dugo vremena ponovno okuplja na jednome mjestu, i to zbog radosne vijesti – povodom rođenja djeteta.
Rođenje bebe Umut okuplja čitavu obitelj ispunjenu srećom i entuzijazmom. Gospodin Ali Riza i gospođa Hajrije oduševljeni su što mogu držati u naručju svoje prvo unuče, baš kao i njegovi roditelji Fikret i Tahsin.

232.ep. - četvrtak 3. svibnja
Svi se nadaju da će ovaj sretan događaj otopiti led između Lejle i Nedžle.Nedžla i Lejla svjesne su da je oprost nemoguć. Međutim, obje se pokušavaju ljubaznije odnositi jedna prema drugoj. I gospođa Dževrije pokušava vlastitim metodama pomiriti sestre.Dok se Ferhunde sprema napraviti važan korak u odnosu sa Ševketom, Oguzu u ruke neočekivano stiže adut koji bi mogao dovesti u opasnost njezin brak i budućnost. I dok on uživa što u rukama ima takav adut, Ferhunde pokušava pronaći rješenje kako da se izvuče iz ove teške situacije.

233.ep. - petak 4. svibnja
Nedžla ulaže mnogo truda kako bi ostvarila Džemov projekt. Istovremeno upoznaje bol i tugu što se krije iza vela Alijeva života.Oguz želi Ferhunde stjerati u kut. Ševket pak saznaje da su se Lejla i Oguz iznova počeli viđati. I dok napetost između Lejle i Ševketa s vremenom sve više raste, Ferhunde počinje kovati planove kako da se osigura od Oguzove opasnosti.
Povratkom Fikret i djeteta iz bolnice, u kući nastaje pravi slavljenički ugođaj. Međutim, iznenađenje s kojim će se susresti gospođa Dževrije ponovno će postati razlogom njezine čangrizavosti.