Oguz osjeća da Ali Riza pokušava doći do Ferhunde i donosi konačnu odluku: Ali Riza bit će smješten u starački dom. Ferhunde je sada sigurna u svoje sumnje i pokazuje Serhatu pravog ubojicu. Pod teretom zatočeništva, Ševketova snaga počinje slabjeti.

294.ep - ponedjeljak 30. srpnja
Oguz osjeća da Ali Riza pokušava doći do Ferhunde i donosi konačnu odluku: Ali Riza bit će smješten u starački dom. Ferhunde koja izdaleka promatra obitelj Tekin svjedoči ovom događaju i njezine se sumnje pokazuju točnima. Ševketu sve teže pada zatočenost i kaje se što je na sebe preuzeo Oguzov zločin.

295.ep, utorak 31. srpnja
Lejla pokušava odagnati osjećaj krivnje, ali on sve više raste pred zahvalnošću gđe Hajrije.Oguz želi odagnati opasnost koja ga okružuje i sa Serhatom postiže dogovor. Nedžla je prisiljena suočiti se s istinom u braku koji ne funkcionira.
G. Ali Riza koji je podigao petero djece sada sam u bolničkoj sobi čeka pomoć. Fikret saznaje da joj je otac smješten u starački dom. Ali prava pomoć stiže od Ševketa.

296.ep, srijeda 1. kolovoza
Hajrije razveseli vijest da joj je teta ostavila nasljedstvo. Ali Riza s boli promatra događaje oko sebe. Fikret polako, ali sigurno napreduje u svom novom životu, ali biva suočena s tragom izdaje koja joj je preokrenula život. Taj susret izvući će na površinu još nezacijeljene rane. Kad na Tahsinov pokušaj da se opet zbliži s Fikret padne sjena ljubomore i ljutnje, među njima će se stvoriti nepovratan jaz. Lejlina grižnja savjesti raste svaki put kad se sretne s očevim pogledom i ona mu napokon priznaje cijelu istinu.

297.ep, četvrtak 2. kolovoza
Ferhunde je sada sigurna u svoje sumnje i pokazuje Serhatu pravog ubojicu. Pod teretom zatočeništva, Ševketova snaga počinje slabjeti.Hajrije kreće na put s Oguzom kako bi dovršila poslove oko kuće koju je naslijedila. U njezinoj odsutnosti Fikretin će dolazak u očinsku kuću na nekoliko dana ozariti lice Alija Rize.Lejla koja je okružena prljavim lažima prisiljena je napraviti izbor na putu koji bi mogao dokrajčiti osjećaj krivnje i grižnju savjesti.

298.ep, petak 3. kolovoza
Ali Riza zaustavio je Lejlinu grižnju savjesti i uvjerio je da prizna istinu. Lejla Oguza prijavljuje tužitelju. Sada je dovoljno uhititi Oguza kako bi se dokazala Ševketova nedužnost. Ali Oguz je to predvidio.Hajrije neće dugo trebati da shvati kako je u Trabzonu kamo je otišla srediti poslove oko nasljedstva kuće ostala potpuno sama. Oguz je pobjegao.