'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

164.ep - ponedjeljak 30. siječnja
Lejla, koja je napravila prve korake u novom prijateljstvu s Nazmijem, odabire opasan put k sreći i zapetljava se u laži. Nazmijev je prvi dojam o Lejlinoj obitelji dobar. I dok Lejla proživljava sram zbog laži u koju je uvukla čitavu obitelj, zbog sreće je spremna nositi se s težinom tajni. Njezine riječi kojima je željela olakšati teret ponovno će povrijediti Nedžlu.

165.ep - utorak 31. siječnja
Nazmijeva majka, da bi došla o informacijama o Lejli, dolazi na opasna vrata. Vidjevši prepreku na sestrinu putu, Nedžla u posljednji trenutak spašava situaciju. Ferhunde traži način kako da naplati za ono što je proživjela te staje na vlastite noge i poduzima prve korake. Lejla ide rame uz rame s Nazmijem te ne osvrćući se iza sebe, nije svjesna opasnosti koja joj je za petama. Oguz poklekne pred znatiželjom te u stopu prati Nazmija. Ferhunde okreće novu stranicu i nastavlja svojim putem te priprema veliku igru čiji se tragovi neće tako lako moći izbrisati.

166.ep - srijeda 1. veljače
Ševket i Ferhunde zaprepašteni su igrom koju vrijeme s njima igra. Ševket taj susret vidi kao dobru priliku da kaže ono što nije rečeno te govori ono što će potaknuti Ferhundein bijes. Nazmi radi svoj prvi veliki korak prema Lejli, želi upoznati njezinu obitelj i doći je zaprositi. Od toga dana, u kući gospodina Alija Rize kreće ugodna žurba. Svi se drže te lijepe vijesti da bi zaboravili ružne dane. Istovremeno, Oguz je u potpuno drukčijoj žurbi. I on se potiho okreće prema prošlosti.

167.ep - četvrtak 2. veljače
Lejla, ohrabrena srećom, šalje vijest koja će doći do Ferhunde. Ljuta Ferhunde odlučuje riješiti nedovršene račune s gospodinom Alijem Rizom i njegovom obitelj te kreće u akciju. Ovog puta Lejline želje da se uda cijelu će obitelj uvući u unutarnji konflikt. Dolazi dan koji se čekao. Sve ide onako kako je Lejla željela. U večer na kojoj se govorilo o budućnosti umiješat će se gorak okus prošlosti.

168.ep - petak 3. veljače
Gospodin Ali Riza traži putove kako da se čim prije spasi iz nevolja zbog duga i kako da ovog puta uda svoju kćer onako kako treba. Rješenje koje je pronašao tiče se čitave obitelji. Stiže dan Ševketova i Ferhundeina odlaska pred sud radi rastave. I dok Ševket želi da se saslušanje čim prije završi, Ferhunde se tim suđenjem želi okoristiti za rješavanje nedovršenih problema s Alijem Rizom.