'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

80.ep - ponedjeljak 3. listopada
Vijest koja stigne iz Adapazara pomuti radost. Tahsin i Fikret doznali su da je Deniz pobjegla od kuće i navrat-nanos vraćaju se kući. Ferhunde je doznala Ševketovu tajnu i još je jača. Ševket se našao u škripcu. G. Ali Riza zabrinuto promatra Ševketovu promjenu. Denizin povratak kući pretvara se u problem. Fikret i Tahsin odsad će ratovati na različitim frontovima.

81.ep - utorak 4. listopada
Ferhundeina hrabrost koju joj daje to što drži Ševketa u šaci počinje podizati oluje u kući. Kada gđa Hajrije izgubi strpljenje i podigne glas, napetost poraste. U Fikretinoj se kući oluje počinju stišavati. Deniz je zahvalna Fikret koja joj pruža potporu. Kad se odnos Fikret i Deniz popravi, Dževrije izgubi saveznika i njezino ponašanje postaje nepodnošljivo. G. Ali Riza svjestan je Ševketovih problema. Ševketova šutnja još više povećava njegove brige.

82.ep - srijeda 5. listopada
Dok Nedžla pokušava stajati na svojim nogama, i ne sluti kakve namjere ima Žulide koja za vrijeme bolesti ne napušta njezino uzglavlje. Ferhunde želi vlastitim očima vidjeti Oguzovu propast pa s Jamanom odlazi na sud. Ševket se previja pod težinom svoje pogreške i ne može ni pogledati oca u oči. Odlučuje se odseliti s Ferhunde. Vijest koja je izašla u novinama zasjenjuje Ferhundeinu sreću. Ona kuje nevjerojatan plan da bi se osvetila za burnu svađu koja je buknula između nje i Ševketa.

83.ep - četvrtak 6. listopada
Kad stupica koju je postavila Ševketu baš i ne uspije, Ferhunde počne kovati nove planove i strpljivo iščekivati dan osvete. Ševket vidi stupicu, ali umjesto da se pokuša spasiti, u panici upadne u još veće nevolje.

84.ep - petak 7. listopada
G. Ali Riza i gđa Hajrije pitaju se gdje je Nedžla i zabrinuti su za nju. Ali Riza napokon pronađe Nedžlin trag, ali ne vide opasnost koja je vreba. Ševket dozna da nožem koji su mu zabili u leđa upravlja Ferhunde. Odigra se veliki obračun. Fikret je zbog proslave iznenađenja opet u roditeljskoj kući. Fikret i Tahsin koji u istoj kući spavaju u odvojenim krevetom u roditeljskoj kući prvi put dijele sobu.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju