'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

120.ep - ponedjeljak 28. studenog
Kad se Ševket sa svojim teretom nenadano pojavi, sa sobom donese svoje sjene i tamu. G. Ali Riza doživi napad bijesa pa Ševket utone u još dublju tamu. Ovoga puta nije sam. Kad Ferhunde dozna da je Sedef s njim, primijeti da ne pati kao prije. Ferhunde je sad usmjerena na svoj novi cilj i slijedi svoj novi put. Odlučuje se ponovno udružiti s Oguzom.Dok Ševket ispunjava živote ukućana, Lejla se za još korak približi Džanu, no kad se nađe oči u oči s Džanovom ženom Ojom, shvati da je na krivom putu.
G. Ali Riza vlastitim rukama preda Ševketa policiji i doživi veliki slom. Dok se obitelj sprema za novu kušnju, g. Ali Riza primijeti sjenu koja prati Ševketa.

121.ep - utorak 29. studenog
Ferhunde taji da je uzela od Oguza novac da bi odustala od optužbe. I Oguzu odgovara da taj dogovor ostane u tajnosti.Gospodin Ali Riza kreditom za koji je položio kuću kao jamstvo plaća Ševketov dug banci, ali svjestan je da nikada neće moći platiti zahvalnost koju osjeća prema Sedef.

122.ep - srijeda 30. studenog
Gospođa Dževrije hvata dobru priliku da bi povrijedila Fikret. Nedžla i Džem sve se češće počinju sastajati. Džemova majka, gospođa Suzan, vidi Nedžlu kao ozbiljnu prijetnju. Iznenadni posjet gospođe Suzan gospođi Hajrije postaje pravo razočarenje.

123.ep - četvrtak 1. prosinca
Džemova majka, gospođa Suzan, vidi Nedžlu kao ozbiljnu prijetnju. Iznenadni posjet gospođe Suzan gospođi Hajrije postaje pravo razočarenje.

124.ep - petak 2. prosinca
Dogodilo se ono čega se gospodin Ali Riza bojao. Ševket i Oguz susreću se licem u lice u zatvoru. Jako se brine zbog činjenice da mu je sin u istom zatvoru kao i Oguz, čovjek koji mu je upropastio kćer. Pretpostavlja da bi Oguz mogao biti jako opasan za Ševketa. Ono čega se bojao i ostvarilo se. Odvrativši Ferhunde od podizanja optužbe novcem kojim ju je podmitio, Oguz uzdignute glave kreće u napad na Ševketa. Ševket je potresen onime što čuje od Oguza.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju