'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

184.ep - ponedjeljak 27. veljače
Novi vlasnik kuće gospodin Mithat uviđa da se obitelj još neko vrijeme neće moći iseliti iz kuće. Uz odobrenje gospodina Alija Rize, useljava se u kuću i kreće s promjenama. Međutim, gospodinu Aliju Rizi svakim je danom sve teže živjeti u kući poput stranca.Gospođa Hajrije čim prije želi se riješiti te situacije te s nešto malo novca koji ima pronalazi kuću u koju bi se mogli preseliti. Istovremeno, Nedžla u svojoj novoj kući zaokupljena drukčijim entuzijazmom sve se više udaljuje od svoje obitelji.

185.ep - utorak 28. veljače
Lejla, koja isprva krivca traži u Ferhunde, saznaje da ja fotografiju koja otkriva istinu poslanu Nedžli ustvari poslao Oguz. Sada je Lejla napokon shvatila koje su Oguzove namjere.Ševket se svakim danom suočava s novim opasnostima te odlučuje slijediti potpuno drukčiji put kako bi uklonio opasnosti.Oguz kreće u nagodbu kako bi okončao brak s Džejdom. No Džejda ne može podnijeti takav poraz te odlučuje otići pred gospodina Alija Rizu.Gospođa Hajrije platila je predujam za kuću u koju su se odlučili preseliti. U velikoj je žurbi ne bi li čim prije riješila vlasništvo i kupila kuću. Međutim, iznenadna odluka koja je zatekla gospodina Alija Rizu potpuno će promijeniti njegove planove.

186.ep - srijeda 29. veljače
Gospodin Ali Riza odlučuje da će zadnjim zalihama novca koje je čuvao za kupnju nove kuće platiti dug gospodinu Mithatu kojemu je taj novac hitno potreban. Ne znajući kamo će ga ta odluka odvesti, gospodin Ali Riza prisiljen je još neko vrijeme dijeliti kuću svog oca s novim vlasnikom.U Jamanovu će uredu Mithatu biti otkrivene sve laži koje mu je rekla Ferhunde. On ostaje potpuno zbunjen te kreće u potragu za odgovorima o Ferhunde.Istog dana Ferhunde doživljava još jedno iznenađenje te se na potpuno neočekivanu mjestu susreće sa Sedef. Nesređeni računi iz prošlosti ponovno raspaljuju Ferhundein bijes. Lejla smišlja tajni plan sa Sedef ne bi li vidjela gospođu Hajrije.

187.ep - četvrtak 1. ožujka
Mithat si je zacrtao da će pomiriti Lejlu s obitelji te se dao na posao ne bi li pružio Lejli potporu.Ševket na svome novom poslu hrabro nadvladava sve prepreke te ga uskoro očekuje dugo iščekivani trenutak. Čitava se obitelj okuplja na svečanom postavljanju temelja izgradnje. Istog dana Nedžla odlučuje napraviti korak bliže gospodinu Aliju Rizi ne bi li joj on oprostio.Gospođa Hajrije ne zna ništa o Lejlinim planovima te na kraju shvati da je upletena u veliku igru. No s neočekivanim će iznenađenjima stvar izmaknuti kontroli.

188.ep - petak 2. ožujka
Gospođa Hajrije još je pod dojmom susreta s Lejlom u kući gospođe Nejir. No dolaskom gospodina Alija Rize hvata je velika panika. Dovedena u tešku situaciju, gospođa Hajrije počinje plaćati cijenu toga tajnog susreta. S druge strane, Lejlu kod kuće očekuje novo iznenađenje.Istovremeno, Džejda se ne može pomiriti s porazom te odlučuje tražiti pomoć od Ferhunde ne bi li se osvetila Oguzu.