'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

75.ep - ponedjeljak 26. rujna
G. Ali Riza s jedne strane pokušava pobijediti u borbi za život, a s druge pokušava zaliječiti rane svoje djece. Lejla se napokon pobuni. Dosadilo joj je sve gledati kroz ružičastu koprenu.

76.ep - utorak 27. rujna
No da bi rane zacijeljele, g. Ali Rizi i njegovoj obitelji treba više vremena. Nedžla je zadobila zadnji udarac kad je Oguz doveo Džejdu u kuću. Zna da više neće moći biti s njim. Dok traži izlaz, Nedžla shvati koliko je bespomoćna. Ševketov odnos s Ferhunde dobrano je narušen i on se počinje suočavati sa svojim pogreškama. No, laž rađa laž i Ševket sve dublje tone. Lejla svoje osjećaje koje nije mogla prenijeti na papir odlučuje reći Aliju Rizi u lice. Više ništa neće ostati neizrečeno.

77.ep - srijeda 28. rujna
Šutnja je u prošlosti jako naudila Fikret. Istu pogrešku više neće ponoviti. Dok razgovara s Tahsinom o Deniz spremna je na sve. Anonimno pismo koje je stiglo Aliju Rizi kod Ferhunde je izazvalo nevjerojatnu znatiželju, a u kući uzbuđenje. To pismo dovede g. Alija Rizu i gđu Hajrije na istu adresu.

78.ep - četvrtak 29. rujna
G. Ali Riza koji Nedžlu slijedi kao sjena izgubio je kćerin trag, ali miran je jer je doznao da je ostavila Oguza. Nedžla je odlučna održati riječ koju je ocu dala u pismu. U potpunosti će izbaciti Oguza iz života. Ševket koji zbog svoje pohlepe za novcem tone kao da je uhvaćen u vrtlog, nastavlja lagati sebi i obitelji. Ferhunde kreće u akciju da bi doznala otkud mu novac. Kad ne uspije natjerati Ševketa da joj kaže, odlučuje se okrenuti svojim metodama.

79.ep - petak 30. rujna
Dok se Fikret svojim beskrajnim strpljenjem trudi podnositi Dževrije, njezin odnos s Deniz puca. Tahsin i Fikret umorni su od svega što se događa. Mjesto koje su odbrali za odmor na prvom zajedničkom putovanju u sjeni je velikog stabla. Hoće li se Fikret u očinsku kuću iz koje je pobjegla moći vratiti pod ruku sa strancem?
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju