'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

204.ep - ponedjeljak 26. ožujka
I dok gospodin Ali Riza u novoj kući pokušava oživjeti nove nade, i Fikret i Tahsin sele se u novu kuću, ali ubrzo shvaćaju da nemaju rješenje kako da podijele prostorije s gospođom Dževrije.Nesretni događaj koji je Ševket proživio ponovno oživljava Nedžline neriješene račune. Gospodin Ali Riza i gospođa Hajrije pokušavaju se priviknuti na novu okolinu, no shvaćaju da to neće biti nimalo lak posao.

205.ep - utorak 27. ožujka
Lejla svakim danom osjeća sve veću samoću te se pokušava ponovno približiti Fikret, ali bez pozitivnih rezultata. Potom je uhvati velika čežnja koja je dovodi do eksplozije nove krize.Ferhunde započinje novi život u novoj kući, ali i dalje slijedi stare tragove. I dok je odnos između Ševketa i Sedef svakim danom sve bolji, u Ferhunde i dalje nastavlja gorjeti osvetnička vatra.

206.ep - srijeda 28. ožujka
Ševket se sprema zaprositi Sedef, no uskoro doživljava veliko razočarenje. Vidi Sedef kako razgovara s nekim mladićem te pod utjecajem dosadašnjeg iskustva pogrešno protumači prizor pred očima. Razočarenje još više rasplamsava vatru ljutnje. Posjet na kojem će otkriti rezultate koje gospođa Hajrije sa strahom iščekuje ovaj će put Lejlu i Oguza odvesti na drugi put, koji nikako da riješe račune iz prošlosti. S druge strane, Džejda dolazi Nedžli na vrata ne bi li ostvarila planove vezane uz Oguza.

207.ep - četvrtak 29. ožujka
Ferhunde s ljubomorom promatra pozitivne promjene Ševketova života, te ponovno kreće u postavljanje zamki. Njezina sjena koja prati Ševketa neće se nikada povući.
Ševket je izgubio nadu u Sedef te je potpuno shrvan. Prizor koji Mithat zapazi sasvim slučajno otvorit će nova pitanja vezana uz Ferhunde. Udaljavanje Ševketa i Sedef utjecat će na sve, te će gospođa Hajrije i gospođa Nejir u toj situaciji zauzeti dvije suprotne strane.

208.ep - petak 30. ožujka
Gospođa Hajrije svoga najvećeg neprijatelja ugleda u kući gospođe Nejir, što će uvesti snažan nemir u to staro prijateljstvo. Taj će nemir utjecati na sve, a ponajviše na Sedef i Ševketa.Ševketu će se njegova prošlost ponovno ispriječiti na putu kao velika prepreka koju mora nadvladati. Međutim, negativan razvoj događaja potpuno je izvan njegove kontrole. Čak ni Džemova moć nije dovoljna da popravi situaciju.