'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

30.ep - ponedjeljak 25. srpnja
Oguz se ne namjerava oženiti Lejlom. Ferhunde se baš u trenutku kad je izgladila odnose s obitelji osjeća krivom što je sudjelovala u događajima. Kako bi sve ispravila, dolazi Oguzu na vrata i ucijeni ga. Oguzu ne preostaje ništa drugo negoli pokoriti se Ferhunde.

31.ep - utorak 26. srpnja
G. Ali Riza u suzama promatra vjenčanje Lejle i Oguza, drugim riječima, pad prvog lista. Njegova duboka tišina prekinuta je Oguzovom prošnjom Lejle. Ali Riza, koji je danima bio povučen u sebe, pobuni se i prospe sve što mu je na srcu. Fikret se protivi Lejlinu i Oguzovu braku. Za nju je očeva odluka jako važna. Lejla se zatvorila u svoju sobu i očekuje očevu odluku. Ali Riza Ševketu daje upute da započne proceduru za vjenčanje.

32.ep - srijeda 27. srpnja
Fikret se prvi put usprotivi ocu. G. Ali Riza donio je tu odluku misleći i na drugu djecu. Ševket obznanjuje odluku obitelji Oguzu. Oguz igra ulogu mladoženje koja ga je dopala nakon Ferhundeine ucjene. Ferhunde počinje koristiti taj brak za vlastitu korist. Nastavlja ucjenjivati Oguza i od njega izvlačiti novac. Na dan vjenčanja jako je nesretna što će Lejla na taj način otići iz kuće. Ali Riza suznih očiju promatra pad prvog lista.

33.ep - četvrtak 28. srpnja
Lejla se prvi put nakon onog događaja susretne s Oguzovom ljubavnicom Džejdom. Nakon vjenčanja koje se obavilo u tišini, Oguzov partner Jaman sve poziva na svadbenu večeru. Ševket pristaje kako Lejlu ne bi ostavio samu. Ono što se dogodi na večeri samo je početak velikih događaja koji slijede.

34.ep - petak 29. srpnja
Neočekivano zbližavanje Ševketa i Sedef ne promakne Ferhunde. Ferhunde ljubomorno inzistira na toj temi i postavi stupicu Sedef i Ševketu. Nakon toga ništa neće biti kao prije.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju