'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

269.ep - ponedjeljak 25. lipnja
Fikretina velika nevolja još jednom podsjeća Nedžlu na strah od gubitka. I zbog toga na koncu daje odgovor Alijevoj bračnoj ponudi.
Fikret se nalazi na početku puta, očajna jer ne može ugasiti požar u sebi. Ne može dokučiti je li spas od tog požara odlazak ili ostanak. Zna samo da je od sada potpuno sama.

270.ep - utorak 26. lipnja
Fikret se povukla u duboku šutnju nakon što je saznala za Tahsinovu izdaju. Tahsin svakim korakom koji učini kako bi zadobio oprost dolazi pred zid Fikretine šutnje. Više ništa neće biti kao prije.Gđa Dževrije burno reagira kada sama dozna za pravi razlog napetosti između Tahsina i Fikret. Fikret najveću potporu u nevolji dobiva od gđe Dževrije.

271.ep - srijeda 27. lipnja
Samoća baca Ferhunde u depresiju. Dijete u Lejlinoj utrobi raste, kao i sumnje u vezi s Oguzom. Uskoro će se suočiti s mračnim Oguzovim svijetom.S druge strane, gđa Hajrije raduje se Nedžinoj i Alijevoj odluci da se vjenčaju.G. Ali Riza je pak prihvatio da je potpuno izgubio sva prava nad svojom djecom i prepustio se tijeku događaja.Nedžla želi vratiti očevu ljubav i kreće ostvariti njegov najveći san. To će za obitelj značiti novi početak.

272.ep - četvrtak 28. lipnja
Lejla je sakupila svu hrabrost i izašla pred Alija Rizu. Međutim, Ali Riza ne može zaboraviti rane koje mu je nanijela i primiti je natrag u svoje naručje.
Lejla zna da joj otac neće moći oprostiti, ali i njegova šutnja joj je utjeha. Gđa Hajrije pokušava smekšati Alija Rizu i postiže da on na kratko prekine šutnju.

273.ep - petak 29. lipnja
Sastanak Tahsina i Ševketa Fikret priziva slike života u Adapazaru. Nedžla sigurnim koracima napreduje na sretnom početku s Alijem Sarperom. Međutim, još svježa bol Džemove obitelji nastavlja utjecati na njihove živote. U tom trenutku g. Ali Riza čini korak prema Nedžli, ali čeka ga neugodno iznenađenje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju