'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

95.ep - ponedjeljak 24. listopada
S Nedžlinim je povratkom nemir u kući sve veći. Uz Lejlino neraspoloženje ni Ševket ne uspijeva prihvatiti situaciju. Ali Riza želi održati obitelj na okupu i sad ima više posla nego ikada. Tahsin je sretan zbog Fikretina povratka kući, no planovi gđe Dževrije pali su u vodu i doživjela je veliko razočaranje. Ferhunde stalno stvara nove skandale. Ševketovo prijateljstvo s Jamanom vijesnik je loših dana. Ferhunde je primijetila Džemovo zanimanje za Lejlu i ne može izdržati da se ne umiješa. G. Ali Riza i gđa Hajrije žele provesti vikend izvan kuće da malo odahnu, ali gđa Hajrije susretne se sa Žulide, ženom koja želi upropastiti njezinu kćer, i izgubi kontrolu.

96.ep - utorak 25. listopada
Lejla je ljubomorna na pažnju koju g. Ali Riza i gđa Hajrije daju Nedžli i počinje se osjećati izostavljeno. Konkurencija između dvije kćeri sve više raste. Lejlina tišina zapravo sve čini nervoznima. Naposljetku izbije očekivana oluja. Nedžlin i Lejlin obračun izazove veliki skandal u kući.

97.ep - srijeda 26. listopada
Gđa Hajrije smata da će Nedžlin boravak u kući uzrokovati još veće sukobe pa počinje na svoj način tražiti rješenje. Led između Fikret i Tahsina polako se topi pa je gđa Dževrije sve gore raspoložena. U početku ugodan događaj dovest će Fikret i gđu Dževrije do sukoba.

98.ep - četvrtak 27. listopada
Lejla je ljubomorna na pažnju koju g. Ali Riza i gđa Hajrije daju Nedžli i počinje se osjećati izostavljeno. Konkurencija između dvije kćeri sve više raste. Lejlina tišina zapravo sve čini nervoznima. Naposljetku izbije očekivana oluja. Nedžlin i Lejlin obračun izazove veliki skandal u kući. Gđa Hajrije smata da će Nedžlin boravak u kući uzrokovati još veće sukobe pa počinje na svoj način tražiti rješenje. Led između Fikret i Tahsina polako se topi pa je gđa Dževrije sve gore raspoložena. U početku ugodan događaj dovest će Fikret i gđu Dževrije do sukoba.

99.ep - petak 28. listopada
Napetost između Nedžle i Lejle sve više raste i dok se dvije sestre pokušavaju otrgnuti od niti prošlosti, sve se više zapleću. U jednoj neugodnoj situaciji pokaže se da događaji u kući najviše utječu na Ajše.