'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

224.ep - ponedjeljak 23. travnja
Nedžla se želi sama nositi sa svojom boli i ne želi pomoć ni od koga, te odlučuje stajati čvrsto na nogama. Krijući razočarenje u sebi, gospodin Ali Riza odlučuje poštovati Nedžlinu odluku.Ferhunde je zanesena Ševketovim interesom te započinje novu igru ne bi li pametno odigrala svaki potez.

225.ep - utorak 24. travnja
Ševket otkriva tu njezinu igru koju je započela u suradnji s Džejdom te kreće u napad.Nedžla godišnjicu braka proživljava u velikoj boli, okružena jedino uspomenama. Očekuje ju velika borba s nekim tko je promatra izdaleka.Ševket sve više uvlači Ferhunde u svoju osvetničku igru dok mu se ona svakim korakom sve više približava. Međutim, u igru se ponovno upleće strast.

226.ep - srijeda 25. travnja
Ševketova osvetnička igra postaje sve opasnija. Ferhunde je nasjela na igru koja, osim osvete, donosi i strast.Obitelji Tekin teško pada vijest da su se Ferhunde i Ševket počeli iznova viđati. Gospodin Ali Riza u kući više ne želi vidjeti tragove prošlosti te se odlučuje suočiti sa Ševketom.Nedžla pokušava uhvatiti korak s novim životom, no borba s obitelji Ajdinoglu i dalje traje. Daje sve od sebe kako bi nastavila Džemove poslove, no svakom preprekom na koju naiđe stvari se dodatno kompliciraju.

227.ep - četvrtak 26. travnja
Oguz i Lejla nastavljaju svoju vezu ondje gdje su nekada stali. To primijeti gospođa Hajrije te se daje u potragu za svojim sumnjama. Njezine je sumnje suočavaju s istinom.Nedžla se pokušava oduprijeti olujama koje su je zadesile, no uskoro će napraviti i prvi veliki korak prema novoj oluji koja je čeka u prikrajku. Projekt koji joj je Džem povjerio dovest će je do susreta s ljudima koji će započeti novo razdoblje u njezinu životu.

228.ep - petak 27. travnja
Nedžla daje sve od sebe kako bi ostvarila projekt kojemu je Džem za života pridavao veliko značenje. Taj je projekt projekt od velike važnosti za Nedžlu jer je istovremeno drži na životu, ali drži je i u Ajdinoglu Holdingu.Gospođa Hajrije želi se svojim očima uvjeriti da se Lejla iznova viđa s Oguzom, te se vraća kući zaokupljena bijesom i razočarenjem.Lejla saznaje da ju je majka vidjela s Oguzom te se osjeća ulovljenom u zamku.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju