'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

289.ep - ponedjeljak 23. srpnja
Kad postane jasno da su Ali Riza i Ajše nestali, nastane velika panika. Lejla misli da su Sejfijevi ljudi oteli njezina oca i sestru kako bi se osvetili i zbog straha proživljava veliku opasnost.S druge strane, teški uvjeti u kojima se nalazi Fikret ne ostavljaju joj drugog izbora do slanja oca natrag Oguzu.

290.ep - utorak 24. srpnja
Ali Riza je prisiljen vratiti se kući svog najvećeg neprijatelja s istinom koju nikomu nije mogao reći. Nedžla je okrenula leđa obitelji, a Ali polako osjeća da se ona od njega udaljava. Za dobrobit njihove veze donosi važnu odluku.Serhat koji je odlučan u namjeri da od Oguza uzme ostatak Sejfijeva novca stjera Oguza u kut. I Ferhunde osjeća opasnost koja okružuje Oguza.

291.ep - srijeda 25. srpnja
Ali Riza je napokon objavio da je Oguz pravi ubojica. To izaziva burne reakcije u kući.
Oguz osjeća da mu Serhat i Ferhunde dišu za vratom, a kako bi spriječio da istina izađe na vidjelo, odlučuje Alija Rizu udaljiti iz kuće što Lejla i Hajrije dočekaju s blagim otporom. Oguz ima još neke planove za obitelj Tekin. Fikret nastavlja dovoditi svoj život u red. Tahsin osjeća da se svakim danom Fikret sve više udaljava od njega, a gđa Dževrije mu je najveća potpora. Nedžla pak povlači svu svoju potporu obitelji i još jednom podsjeća gđu Hajrije da nema potrebe da itko od nje očekuje pomoć.

292.ep - četvrtak 26. srpnja
Ferhunde se, slijedeći tragove svojih sumnja, nalazi sa Serhatom i za nju se djelići priče koja otkriva istinu počinju sastavljati. Ferhunde koju muči grižnja savjesti zbog situacije u koju je zapao Ali Riza napokon će dobiti priliku da od njega zatraži oprost. Ali Riza s velikom boli shvaća da svatko u obitelji zatvara oči pred Ševketovom nedužnošću. Ferhunde oživljava njegove nade koje je ugasio Oguz spriječivši da istina izađe na vidjelo.

293.ep - petak 27. srpnja
Oguz osjeća da Ali Riza pokušava doći do Ferhunde i donosi konačnu odluku: Ali Riza bit će smješten u starački dom. Ferhunde koja izdaleka promatra obitelj Tekin svjedoči ovom događaju i njezine se sumnje pokazuju točnima. Ševketu sve teže pada zatočenost i kaje se što je na sebe preuzeo Oguzov zločin.