'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

159.ep. - ponedjeljak 23. siječnja
Ševket se želi suočiti sa stvarnošću te dolazi pred Ferhunde. S onime što je vidio pobijedio je svoju bolest te je spreman za oporavak. Ali taj susret brigom zasjenjuje Leventove planove o vjenčanju. Asli želi iskoristiti Ševketovu patnju te ga poziva da se osveti Ferhunde, te je odlučna u tome da uspije.

160.ep. - utorak 24. siječnja
Lejla će u jednome neočekivanom susretu shvatiti da tragovi prošlosti s vremenom blijede. Ferhunde, koja je rođendan dočekala s gorkim željama, za proslavu očekuje jako veliko iznenađenje. S novim će herojem krenuti na novi put ne bi li napisala novu priču. Sedef Ševketu s ljubavlju daruje jedan poljubac. Ševket pak misli da nije vrijedan takvog bogatstva.

161.ep. - srijeda 25. siječnja
Ševket je priveden na policiju zbog sumnje da je pretukao i zlostavljao Ferhunde. Odlazi na ispitivanje ostavljajući iza sebe mnoge u ljutnji i sumnji. Rješenje zagonetke stoji u Ferhundeinu iskazu, ali zbog zadobivenih teških udaraca nije u stanju govoriti. Levent po prvi put iza Ferhundeina oklopa vidi ranjivu djevojčicu te se daje u potragu za krivcem. Svaki dio zagonetke ukazuje da je krivac Ševket te i ukućani gube povjerenje u njega. No on će zaklon ponovno pronaći u Sedefinu povjerenju. Oguz, koji i dalje na sebi nosi mrlje prošlosti, postat će drugi osumnjičeni za ovaj događaj koji s vremenom postaje sve kompliciraniji.

162.ep. - četvrtak 26. siječnja
Glumačkom kadru serije od ovog se tjedna pridružuje i Hasan Küçükçetin u ulozi Ševketa. Ševketa kod kuće dočekuju sa suzama radosnicama. Ali krivac i dalje nije uhićen te je Ševket i dalje osumnjičen. Isprva gospođa Hajrije, a potom i njegove sestre, sumnjaju u Ševketovu nevinost. Asli kopa po Ferhundeinoj prošlosti te pronalazi način kako da je stjera u kut. Levent, koji je u svakom događaju upoznao neko drugo Ferhundeino lice, potpuno gubi vjeru u njihov odnos. Ferhunde uviđa da će izgubiti Leventa te traži načine kako će se iz ovoga izvući još snažnija.

163.ep. - petak 27. siječnja
Nazmi, koji je u Istanbul došao da bi se našao s Lejlom, krati vrijeme do sastanka u kući Džemove obitelji. Za vrijeme tog posjeta ostaje začuđen novostima koje doznaje o Džemovu vjenčanju. Nazmi se za vrijeme sastanka trudi što bolje upoznati s Lejlom, no ona mu ne spominje ništa o svojoj prošlosti. Laž koju je Lejla pokrenula s vremenom postaje sve veća. Kada Nazmi dođe na upoznavanje s gospodinom Alijem Rizom i ostatkom obitelji, čitava obitelj postaje sudionik u laži.