'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

247.ep - četvrtak 24. svibnja
Lejla osjeća gorko zadovoljstvo posjedovanja očinske kuće, a Ali Riza zadobiva duboku ranu saznavši da je Oguz kupio kuću u kojoj je odrastao. Način na koji kućevlasnik pokušava uplašiti obitelj Tekin uzrokuje napetosti.

248.ep - petak 25. svibnja
Ševket je na teškoj prekretnici i proživljava veliku nedoumicu. Uz Oguzovo iznenađenje Lejla tone u slatke, neostvarive snove i na trenutak zaboravlja probleme u svom životu. Napetost u pratnji sumnji između Fikret i Tahsina nastavlja rasti.

GLEDALI STE:

244.ep - ponedjeljak 21. svibnja
Odluka suca o Ferhundeinu slučaju očekuje se s velikim zanimanjem. Dok privedenu Ferhunde odvode u zatvor, gospođa Nurdan bespomoćno traži načine kako da spasi kćer.Razvoj događaja daje naslutiti da se računi između Ševketa i Ferhunde nikada neće izgladiti.

245.ep - utorak 22. svibnja
Ljuta jer ju je Ševket koji je sve bliži slobodi još jednom pobijedio, Ferhunde vraća Mithatu Kari njegovu kuću. Gđa Hajrije se želi što prije preseliti u novu kuću, ali čini se da joj se želja neće uskoro ostvariti. Posljedice požara koji je podmetnula Ferhunde u Ševketovu se životu neprestano povećavaju. Ševket ne dobiva pomoć od Tahsina i njegova nada polako umire.

246.ep - srijeda 23. svibnja
Pred Ferhundom se vrata u koja se pouzdala jedna po jedna zatvaraju i dok je potresaju neočekivani udarci, Mithat Kara počinje prekidati posljednju sponu s prošlošću. Rješenja problema koja je pronašla gđa Hajrije nastavljaju ranjavati g. Alija Rizu i on shvaća da su mu njihovi životi izbjegli kontroli.