'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

115.ep - ponedjeljak 21. studenog
Kad Ferhunde dozna da je njezin muž, o kojem ništa nije čula otkad je pobjegao, u vezi sa Sedef, doživi veliko razočaranje. Shvaća da je odsad sama. Svoje krikove zakopa u bijesu i uroni u duboku tišinu. Ta je tišina svima zastrašujuća.

116.ep - utorak 22. studenog
G. Ali Riza opet se suočio s istinom koju je odbijao i prvi je put prisiljen razgovarati sa sinom. S druge strane Oguz dozna za Ševketovu situaciju. Ona ga ohrabri i misleći da Ferhunde jako treba novac, pošalje Džejdu da bi je uvjerila da odustane od tužbe. Džejda nema izlaza i s djetetom u naručju dolazi u kuću g. Alija Rize. Taj susret dovest će Ferhunde do novih odluka.

117.ep - srijeda 23. studenog
Kad Ferhunde izgubi svaku nadu za Ševketa, bez riječi obavi pobačaj. Ferhunde, koja je uvijek povređujući olakšavala svoju bol, sad i sama pati. Traži novu luku u koju će se skloniti. Odlučuje se raditi. Ovoga puta cilja više. Odlučila je raditi za poznatoga poslovnog čovjeka, Leventa Tundžela.

118.ep - četvrtak 24. studenog
Džem i Nedžla kao da u pepelu poslije požara traže ostatke. U zadnje se vrijeme često susreću. Oguz ponudi Ferhunde novac da odustane od tužbe. Ferhunde ne odbije nagodbu, ali neće dopustiti Oguzu da se jeftino izvuče. Ferhunde nastavlja svakim korakom gaziti po ljudima. Strpljivo se približava cilju. No riba koju ovoga puta pokušava uloviti neće biti mala i lagna kao Ševket.

119.ep - petak 25. studenog
Ferhunde je počela polako provoditi plan koji joj je na pameti. Na dan kad je primljena na posao, toliko je sretna da i ne primjećuje opasnost koja joj prijeti. Oguz se oštro cjenka i poslao je Talataova brata da je uvjeri da odustane od tužbe. Slijedi Ferhunde kao sjena. Ferhunde je na pameti neriješen račun sa Sedef. Osvetit će se Ševketu preko Sedef.