'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

179.ep - ponedjeljak 20. veljače
Ferhunde na vratima očekuje uznemirujuća Lejlina poruka. No Ferhunde ne zna da to nije jedino iznenađenje koje joj Lejla priređuje. Lejla joj se namjerava osvetiti udarcem u njezinu najslabiju točku te otkriva njezine tajne iz prošlosti.Gospodin Ali Riza odlučuje Ševketu dati potporu u poslu s Katirom. Ta će ga odluka o potpori dovesti do sukoba s Lejlom, što će rezultirati njezinom velikom pobunom.S druge strane, projekt izgradnje ne ide onako kako je Ševket očekivao. Taj će ga novi posao uvaliti u neočekivane opasnosti.Čak i sada kada je gospođa Dževrije u staračkom domu, njezina odsustnost uvodi nemir u Tahsinovu i Fikretinu domu. Na kraju Tahsin odlučuje krenuti u začuđujuću igru kako bi vratio gospođu Dževrije natrag kući.Gospodin Ali Riza i njegova obitelj proživljavaju nevolje zbog novog vlasnika vile gospodina Mithata koji se čim prije želi preseliti u novi dom. Napokon, gospodin Ali Riza pronalazi rješenje.Lejla ponovno utočište pronalazi u prošlosti te potajno kreće u novu avanturu s Oguzom. Prepušta se lažima kako bi sakrila svoju veliku tajnu ne znajući kakva joj se velika igra sprema.

180.ep - utorak 21. veljače
Ferhunde je vidjela Lejlu i Oguza zajedno na aerodromu te se odmah daje na posao kako bi iskoristila ovu izvanrednu priliku. Lejlu pak hvata panika kad sazna da ju je Ferhunde uhvatila. Oguz s jedne strane pokušava ohrabriti Lejlu, a s druge strane pokušava čitav događaj preokrenuti u vlastitu korist. Lejla ne zna ništa o Oguzovim neriješenim računima iz prošlosti koji mu stižu na naplatu, kao što ne zna ni da tek sada počinje prava borba.

181.ep - srijeda 21. veljače
Dok Oguza nema, Džejda kreće slijediti skrivenu istinu. Ševket se suočava s neočekivanom opasnošću na novom poslu, prisiljen je lagati kako bi mogao nastaviti svoj put te se pokorava Erkanovu rješenju situacije.Mithat, novi vlasnik kuće, dolazi pred gospodina Alija Rizu s novim planom ne bi li se čim prije preselio. Gospođa Hajrije je pod velikim stresom zbog Mithatova pritiska. Briga koju nosi na leđima sve više počinje izlaziti na površinu.Gospodin Ali Riza počinje sumnjati u Lejlu te počinje slijediti laži kako bi doveo istinu na vidjelo.

182.ep - četvrtak 22. veljače
Gospodin Ali Riza suočava se s Lejlom koja nije ništa naučila iz svojih pogrešaka. Za njega je udarac koji mu je nanesen neizdrživ, zbog čega na kraju završi u bolnici.Lejla pak ne zna ništa o tome što se dogodilo ocu. Klupko se uz mnogo patnje otpetljava, a time i tajne koje su članovi obitelji Tekin krili jedni od drugih polako počinju izlaziti na svjetlo dana.Ševket od Ferhunde saznaje što se dogodilo te kuca na njezina vrata ne bi li otkrio gdje je Lejla.

183.ep - petak 23. veljače
Istovremeno i Fikret dolazi na vrata od kuće u kojoj su Lejla i Oguz našli utočište. Gospodin Ali Riza će se na Nedžli iskaliti za ono što je proživio.Gospodin Mithat želi se čim prije preseliti u vilu. Prijedlog koji iznosi podsjeća obitelj na veliku štetu koja im je nanesena. Čak ih ni dobra vijest s kojom se Ševket vraća kući ne može natjerati da zaborave proživljene patnje.Više ništa neće biti kao prije.