Ševket strpljivo čeka oslobađanje, a određen je i dan suđenja u kojem će se ponovno držati života.

309.ep. - 20. kolovoza
Ševket strpljivo čeka oslobađanje, a određen je i dan suđenja u kojem će se ponovno držati života. Oguz u očaju riskira čak i odustajanje od vlastitog života i napokon shvaća da nema bijega pred kaznom za zločin koji je počinio.Ali Riza i Hajrije uskoro pune četrdeset godina životnog putovanja rukom u ruci. Nakon Lejlinih i Fikretinih dubokih boli, Ali Riza ima lijepo iznenađenje za Hajrije. Uz Tahsinovu će pomoć iznenađenje za godišnjicu biti lijepo putovanje u prošlost.

310.ep. - 21. kolovoza
Ferhunde se objeručke prihvaća novog posla i s Džejdom podvlači i posljednji račun. Nedžla ustvrđuje da joj život kreće drukčijim smjerom i odlučuje svoju budućnost stvoriti veoma daleko.

311.ep. - 22. kolovoza
Ali Riza za godišnjicu braka u očinsku kuću još jednom dovodi Nedžlu. Čitava se obitelj osim Ševketa ponovno okuplja; lijepe stare uspomene koje nisu izgubile svoju nevinost i čežnja za srećom razveselit će obitelj Tekin.

312.ep. - 23. kolovoza
U legendarnoj seriji koja počinje riječima: “Najvrjednije nasljedstvo koje otac može ostaviti djeci je čisto ime. Tako je bilo jučer, tako mora biti i danas”, Ali Riza se čitavog života trudio djeci ostaviti u nasljedstvo čisto ime.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju