'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

209.ep - ponedjeljak 2. travnja
Oguz ne namjerava pustiti Lejlu na miru, iskušava sve putove ne bi li uspio s njom razgovarati te se na kraju odlučuje za vrlo hrabar potez. Unatoč ljutnji i razočaranju gospodin Ali Riza još jedanput oprašta Lejli te joj dopušta da se vrati kući.

210.ep - utorak 3. travnja
I dok je Nedžla s jedne strane jako uzbuđena zbog završetka studija, s druge strane mora dobro razmotriti sve što je proživjela. Oguzovo suočavanje s Jamanom poremetilo je Džejdine račune. Da bi popravila situaciju, traži pomoć od Ferhunde koja je svjedočila njezinu posljednjem ostvarenom potezu. Međutim Mithat Kara ima još jedan razlog više za svoje sumnje i pitanja nakon što vidi Ferhunde u Džejdinu društvu. Napetost koja se pretočila u riječi između njega i Ferhunde s vremenom sve više raste. Ševket želi prirediti iznenađenje za Sedefin rođendan, ali nagomilana razočaranja ponovno su mu, poput tamne sjene, prekrila nadu.

211.ep - srijeda 4. travnja
Ševket se sprema zaprositi Sedef, no uskoro doživljava veliko razočarenje. Vidi Sedef kako razgovara s nekim mladićem te pod utjecajem dosadašnjeg iskustva pogrešno protumači prizor pred očima. Razočarenje još više rasplamsava vatru ljutnje.

212.ep - četvrtak 5. travnja
Ferhunde s ljubomorom promatra pozitivne promjene Ševketova života, te ponovno kreće u postavljanje zamki. Njezina sjena koja prati Ševketa neće se nikada povući.
Ševket je izgubio nadu u Sedef te je potpuno shrvan. Prizor koji Mithat zapazi sasvim slučajno otvorit će nova pitanja vezana uz Ferhunde.Udaljavanje Ševketa i Sedef utjecat će na sve, te će gospođa Hajrije i gospođa Nejir u toj situaciji zauzeti dvije suprotne strane.

213.ep - petak 6. travnja
Gospođa Hajrije svoga najvećeg neprijatelja ugleda u kući gospođe Nejir, što će uvesti snažan nemir u to staro prijateljstvo. Taj će nemir utjecati na sve, a ponajviše na Sedef i Ševketa.Ševketu će se njegova prošlost ponovno ispriječiti na putu kao velika prepreka koju mora nadvladati.