'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

274.ep - ponedjeljak 2. srpnja
Ali Riza čini korak prema Nedžli, ali čeka ga neugodno iznenađenje. Ferhunde, čija je ambicija veća od ljutnje zbog izgubljenog, odlučna je naplatiti obitelji Tekin sve poraze koje je proživjela. Nedžla saznaje za Lejlin posjet i njen bijes je poput znaka nerazrješivih računa među dvjema sestrama. Nedžla želi još nešto što Lejla posjeduje. Udaljenost među sestrama neprestano će se povećavati.

275.ep - utorak 3. srpnja
Susret Lejle i Nedžle dovodi i Oguza i Alija licem u lice. Sestre još jednom shvaćaju da čak i ako izvana uspiju preživjeti teške trenutke za obje strane, neće nikada moći prijeći preko pogrešaka iz prošlosti. Krug oko Oguza polako se počeo sužavati, opasnost koja mu prijeti došla je do Alija Rize. Ali Riza odlučuje prekinuti šutnju i podijeliti zabrinutost sa Ševketom.

276.ep - srijeda 4. srpnja
Ševket i Mithat Kara vide da je Ferhunde u novoj vezi i usprkos Lejlinim nastojanjima, ne mogu se boriti protiv dojma koji to ostavlja na njih. Ferhunde će pak uz pruženu joj pomoć polako početi vraćati svoju staru dinamičnost. Tahsin se svakim danom osjeća sve usamljeniji i udaljeniji od svoje obitelji, ali nade su mu osnažene komunikacijom koju je ostvario s Fikret. Međutim, Fikretina bol koja je svježa kao prvog dana ne dopušta njihovu braku da bude kao nekada.Lejla prestaje glumiti sreću kada otkrije da je opasnost koja progoni Oguza stigla do njezina oca.

277.ep - četvrtak 5. srpnja
Lejla potajno, poput stranca, prvi put odlazi u očinsku kuću, ali njezin će posjet izaći na svjetlo dana usprkos mjerama opreza koje je poduzela gđa Hajrije. Vijesti od Sedef koja se nalazi pred novim uzbuđenjem i ponudom pripremit će kraj kojeg se pribojavao Ševket.

278.ep - petak 6. srpnja
Ševket ne gubi nadu da će jednoga dana biti ujedinjen sa Sedef, ali ga njena odluka da se uda potpuno shrva. Ševket ulaže velik trud kako njegova obitelj ne bi osjetila njegovu tugu i teško mu je priznati da je potpuno izgubio Sedef.Nedžla reagira na to da su se Lejla i gđa Hajrije ponovno počele viđati. Neprestani sukob među sestrama ponovno izbija na vidjelo kad Lejla u kući Alija Rize ostavi trag. Ali Riza saznaje za Lejlin tajni posjet i njegov autoritet još jednom nestaje.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju