'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

144.ep - ponedjeljak 2. siječnja
Nakon što je sa strpljenjem podnosila sve hirove gospođe Dževrije, Fikret na kraju potpuno plane. Ševket i Ferhunde izlaze pred suca da bi se rastali. Prema svemu sudeći, Ferhunde, koja se bori za svoje pravo, jako dobro zna koje će oružje koristiti u ratu za svoja prava protiv Ševketa i njegove obitelji.

145.ep - utorak 3. siječnja
Lejla u potpuno neočekivanom trenutku ugleda Oguza, što joj ponovno otvori stare rane. I dok gospodin Ali Riza muku muči s Ferhunde koja se ne želi rastati od Ševketa, Ševket počinje preispitivati Ferhundeine osjećaje. Oguz polako počinje ubirati plodove svoga uspjeha u novome poslu. Da bi podmirio sve dugove iz prošlosti, prvo odlazi do Jamana.

146.ep - srijeda 4. siječnja
Lejla u potpuno neočekivanom trenutku ugleda Oguza, što joj ponovno otvori stare rane. Na Jamanovoj se poslovnoj večeri suočavaju Ferhunde i Asli. I dok se Aslina saznanja o Ferhunde gomilaju, kraj će večere za obje biti razočaravajući. Ševket okovan sumnjom traži pomoć od Lejle da bi vidio Ferhundeino pravo lice.

147.ep - četvrtak 5. siječnja
Gospodin Ali Riza odlučuje da će po posljednji put razgovarati s Ferhunde tražeći od nje da se drži podalje od Ševketa. Ali taj posjet daje Ferhunde još veću snagu. Ferhunde je i ovoga puta uvjerena da mu je upravo ona slaba točka te se koristi tom situacijom. Ševket je opet prevaren lažnim licem ljubavi. Asli mijenja svoju taktiku prema Ferhunde. Pokušat će je slomiti ondje gdje najmanje očekuje.

148.ep - petak 6. siječnja
Gulšen više ne može tajiti ono što se u njoj dosada nagomilalo. Ferhunde će izgubiti utvrdu u koju je imala najviše povjerenja. I dok Lejla pokušava zaliječiti svoje rane u bolnici, ruku spasa pružit će joj osoba od koje to uopće nije očekivala. Nedžla od Džemove obitelji prima radosnu ponudu. Oguz poput duha luta svojim prošlim životom. On će još jedanput postati uzrok briga gospodinu Aliju Rizi i njegovoj obitelji.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju