'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

70.ep - ponedjeljak 19. rujna
Odnos između g. Alija Rize i Ferhunde napet je, u kući više nema ni trunke mira. Lejla je odbila liječenje i njezino je stanje sve teže. G. Ali Riza nesretan je zbog kćerina stanja i u pomoć mu priskače odvjetnik Džan. Dok u Fikretinoj kući vlada lažna sreća, Nedžla će shvatiti da je stigla do kraja puta i počet će tražiti utočište.

71.ep - utorak 20. rujna
Nedžla se gorko kaje. Zbog Oguza se odrekla doma i obitelji i sada sa zadnjom nadom čeznutljivo pomatra vrata kuće pred kojom se našla, svoj dom i obitelj, kao da promatra vlastitu prošlost. Hajrije vidi njezin dolazak i njezin utjecaj u kući sve više raste. Oguzov se otrov posvuda širi.

72.ep - srijeda 21. rujna
G. Ali Riza shvatio je da se Nedžla kaje i odlučio je pratiti kćer, makar izdaleka, kao sjena. S druge strane, Tahsinov i Fikretin život počeo je dobivati boju. Počeli su praviti male korake jedno prema drugom. No na svakom koraku ispriječit će im se gđa Dževrije. Fikretino strpljenje polako nestaje. Ševket pak više ne može podnijeti besparicu. Ferhundeina neutaživa pohlepa sve više tjera Ševketa u kut. Ševket se utječe zadnjemu što može učiniti kao sin Alija Rize. Pregazi svoj ponos i posegne za tuđim novcem.

73.ep - četvrtak 22. rujna
Dok g. Ali Riza provodi besane noći zbog djece, Ševket učini ono čega se najviše boji i posegne za tuđim novcem. Uloži novac s računa svoga klijenta na burzu i podiže svoj glas da bi utišao glas svoje savjesti i uzrokuje velike sukobe u kući. Ferhunde misli da je Sedef razlog Ševketove nervoze pa kuje planove protiv nje. S druge strane, Dževrijeini glasnici ispričaju Dževrije Fikretinu priču. Fikret je sada suočena s novim ispitom. Oguz je pak u škripcu između dvije žene. S jedne je strane Nedžla, a s druge Džejda. Oguz je pod pritiskom. G. Ali Riza prati Nedžlu poput sjene i vidi kako je Oguz muči. Nakon toga pretvorit će se u Oguzovu noćnu moru.

74.ep - petak 23. rujna
Fikret i Tahsin nalaze se pred novim raskrižjem. Dok se Fikret gubi, Ferhunde traži priliku za osvetu. Fikret ostaje prisiljena Tahsinu ispričati priču koju nije htjela podijeliti ni s kim. Tahsin i Fikret opet su se našli na raskrižju. Fikret će se vratiti korak unatrag, prema starom životu ili će ostati i u stranom životu potražiti mjesto za sebe i svoju priču. Ševket se već dobrano izgubio. Njegova ambicija primila ga je pod ruku kao loš prijatelj i sve dublje tone u svoju vlastitu tamu. Ferhunde je izgubila svaku nadu u njega.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju