'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

135.ep - ponedjeljak 19. prosinca
Ševket pak uviđa da je došlo vrijeme da donese odluku. Ševket, koji poznaje Ferhunde bolje od svih, počeo je primati signale o velikoj katastrofi. Suočavanje gospodina Alija Rize i Ferhunde bit će velik događaj. Gospodin Ali Riza i gospođa Hajrije odlaze u zatvor da bi vidjeli Ševketa i rekli mu za Ferhundeinu izdaju. Za to vrijeme, sudbina Lejli i Nedžli priprema veliku igru.

136.ep - utorak 20. prosinca
Ferhunde je napustila kuću, a Ševket je od oca doznao da ga Ferhunde vara. Hoće li nakon toga moći u potpunosti izbaciti Ferhunde iz svoga života? Gospodin Ali Riza i gospođa Hajrije obavili su tešku dužnost. Vrativši se kući, umorne i iscrpljene dočeka ih loša vijest. Nedžla se otrovala plinom iz bojlera te je odvezena u bolnicu.

137.ep - srijeda 21. prosinca
Gospodina Alija Rizu i gospođu Hajrije u bolnici očekuje lijepo iznenađenje. Gospodin Ali Riza, koji iz svake nevolje izađe još snažniji, nikada neće izgubiti nadu za budućnost. I Ferhunde je krenula u borbu za novi život. U trenutku najvećeg beznađa, ugleda svoju majku u kojoj pronalazi potporu.

138.ep - četvrtak 22. prosinca
Zbog neplaćena kredita dolaze konfiscirati kuću gospodina Alija Rize. Nedžla ostaje iznenađena Džemovom prosidbom. Ta prosidba stvara nemir u gospodinu Aliju Rizi jer su proživljeni događaji još svježi. Misli da je Nedžla pristala udati se samo zato što je Džem tako htio te odlučuje da neće dopustiti to vjenčanje. Ni Džemova obitelj još ništa ne zna o toj odluci. Čak i da snaga ljubavi natjera da se zaboravi sve proživljeno, ljubav prema djetetu nije toliko nepromišljena poput ljubavi.

139.ep - petak 23. prosinca
Oguz je zbog događaja koji su se dogodili u njegovoj ćeliji prebačen u Ševketovu ćeliju. Taj će događaj biti uzrok važnog pomaka u životima obojice. Zbog neplaćena kredita u kuću gospodina Alija Rize dolaze službenici zbog procjene njezine vrijednosti. Ako se dug ne podmiri u roku dvadeset i četiri sata, konfiskacija će se provesti u djelo. Bezizlazna će situacija natjerati Fikret na pogrešan korak.