'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

199.ep - ponedjeljak 19. ožujka
Oguz se upleo u događaj koji će za Lejlu ponovno obilježiti dane mraka i samoće. Mithat je iznimno sretan zbog poznanstva s Ferhundeinom majkom. Dan koji su proveli skupa prestaje biti lijep dolaskom večeri i Ferhundeinim iznenađenjem. U ratu koji vodi sa Ševketom, Ferhunde kreće u novu bitku.

200.ep - utorak 20. ožujka
Mithat ostaje iznenađen Ferhundeinom odlukom o braku. Međutim, Mithatova je sreća prekinuta važnim telefonskim pozivom. Primljena vijest bit će iznenađujuća i za Ferhunde.Oguzovo je ime umiješano u mutne poslove vezane uz prodaju vile. Oguz je uhićen pod sumnjom za ubojstvo, što dovodi do nove krizme između gospođe Hajrije i gospodina Alija Rize. Također nastaje i velika drama između Lejle i Džejde.Ševket više ne želi mirno promatrati ono što Lejla proživljava te joj iznosi svoj prijedlog.

201.ep - srijeda 21. ožujka
Istovremeno, Tahsin priprema Fikret veliko iznenađenje koje će za nju predstavljati sasvim novi početak.Mithat odlazi Ferhundeinoj majci kako bi zatražio ruku njezine kćeri te je zbog toga jako uzbuđen. Ferhunde već od prvog dana preuzima kontrolu u svoje ruke te od Mithata za vjenčanje traži dar koji će sve ostaviti u šoku.

201.ep - četvrtak 22. ožujka
Obitelj je potpuno shrvana viješću o vjenčanju Ferhunde i Mithata Kare te činjenicom da je Ferhunde postala nova vlasnica kuće. I dok obitelj proživljava dramu uzrokovanu tim neočekivanim udarcem, Ferhunde uživa u svojoj pobjedi. Ševket ne može ne reagirati na ovakav potez. Iako se Mithat Kara pred obitelji osjeća posramljeno, mora zaštititi svoju ženu Ferhunde. Odgovorom Ševketu stvari potpuno izmiču kontroli i u kući nastaje prava drama. Obitelj se u jednom trenutku nađe na cesti te je prisiljena utočište potražiti u Nedžlinu domu.

202.ep - petak 23. ožujka
Svima teško pada prihvaćanje takve situacije, ali gospodinu Aliju Rizi najteže pada to što kuću u kojoj je rođen i odrastao ostavlja Ferhunde. Nakon Oguzova uhićenja, Lejla ostaje sasvim sama. Saznavši što se dogodilo, kreće u borbu te dolazi pred Mithata.I dok je Mithat zbunjen otkrivši novo Ferhundeino lice, ona pak poduzima nove korake.Fikret i Ferhunde suočavaju se, što vodi do novih neočekivanih događaja. S druge se strane Ševket zaklinje da će vratiti natrag očevu kuću.