'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

25.ep. - ponedjeljak 18. srpnja
Vijest o Ferhundeinoj trudnoći odjekne kao bomba. Ševket ne zna što da učini. Hajrije i Ali Riza jako su radosni. Ali Riza razgovara sa Ševketom i kaže mu da se treba pobrinuti za obitelj i preuzeti odgovornost. Ševket odlazi na sastanak s Ferhunde s namjerom da se pomiri s njome. Ferhunde ga odbije. Ona zapravo na koljena želi baciti Alija Rizu.

26.ep. - utorak 19. srpnja
Plan koji je Ferhunde provela u djelo lažući da je trudna je uspio, Hajrije i Ali Riza sami su joj došli kako bi je poveli kući. Ferhunde neko vrijeme uživa u pobjedi i potom pristane vratiti se kući. I Fikret je u djetetovo ime spremna zaboraviti što se dogodilo. Ferhunde je jako lijepo dočekana u kući, ali uznemiri je večernji telefonski poziv. Trudi se to sakriti pred ukućanima i kaže da je bio krivi broj. Kad je slijedeći put nazovu, sama je u sobi i pozivatelju kaže da se s njime ne želi naći. Nakon što spusti slušalicu, počne se gušiti u suzama. Financijski problemi počeli su jako mučiti Alija Rizu. Misleći na unuka koji će se roditi, odlučuje obnoviti kuću. Ta je njegova odluka dočekana s radošću, ali ovoga ih puta čeka nova zapreka.

27.ep. - srijeda 20. srpnja
Nedžlin i Lejlin odnos narušen je zbog Oguza. Nedžla odlazi Oguzovoj kući kako bi s njime razgovarala. Lejla se pita što ima među njima. Dok je Oguz pokušava uvjeriti, Lejlin dolazak zamrsi situaciju. U paketu koji je stigao Ferhunde nalaze se pisma koja su njoj napisana, ali vraćena neotvorena. S njima je i jedna poruka. Ferhunde sakrije pisma, ali ne primijeti da je poruka pala pod krevet. Usprkos Ferhundeinu protivljenju, osoba koja je zove nema namjeru odustati. Ferhunde se pristaje posljednji put s njome naći. Fikret je čuje dok razgovara na telefon i posumnja. Ševket pak pronađe poruku i poludi od ljubomore.

28. ep. - četvrtak 21. srpnja
Ferhundeina je prošlost nastavlja progoniti. Ševketa izjeda sumnja i misli da ga Ferhunde vara. Slijedi je, siguran da će je zateći s ljubavnikom, ali očekuje ga veliko iznenađenje. S tim se iznenađenjem otvara još jedan prozor Ferhundeine prošlosti..

29.ep. - petak 22. srpnja
Gđa Hajrije zamoli Fikret za pomoć i zajedno počinju istraživati Ferhundeinu tajnu. Ono što saznaju, sve će ih jako iznenaditi. Istine polako počinju izlaziti na vidjelo. Ferhunde daje objašnjenja koja će šokirati sve. Dok se veliki zastor tajni u Ferhundeinoj prošlosti polako rastvara, g. Ali Riza ponovno se suočava s njome. Ferhundeine laži jedna po jedna počinju izlaziti na vidjelo.