Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

264.ep - ponedjeljak 18. lipnja
Tahsin odabire nositi teret savjesti. Jedina mu je želja spriječiti da tama kojom je zasjenio odnos s Fikret ne učini robom njihovu budućnost.
Tahsin nije jedini koji se bori s prošlošću. I gđa Hajrije osjeća nemir zbog važne uloge koje u njezinu životu igraju Nedžla i Lejla. Nedžla s Alijem Sarperom napreduje novim putem, ali treba vremena za odluke koje će promijeniti smjer njezina života. Dok Lejla s djetetom podiže i snove o lijepim budućim danima, osjeća napetost zbog tame koja čeka pred njezinim vratima.

265.ep - utorak 19. lipnja
Strpljenje Alija Rize je istrošeno, on u ljutnji pomišlja čak i prekinuti njihov četrdesetogodišnji brak. Ova prijetnja dovodi gđu Hajrije na neočekivan način pred Ferhunde.Nedžlina veza s Alijem Sarperom potpuno prekida tanku sponu sa Ševketom. Za Lejlu je pak komunikacija s majkom grana nade za koju se može uhvatiti.U razdoblju kad se led počinje polako topiti, oluja u Tahsinovu srcu nastavlja bacati sjenu na Fikretine nade.

266.ep - srijeda 20. lipnja
Fikret pak rastužuje situacija u kojoj se nalazi u svojoj obitelji, ali nastavlja skrivati probleme u svojem braku.Život je djecu Alija Rize odnio na različite strane. Lejla, preselivši se u očinsku kuću, nalazi utjehu u uspomenama, a Ševket nakon prekida odnosa s Nedžlom dane provodi na radnome mjestu. Nedžla je pak dodala još jedan korak koji je udaljava od obitelji.Ponos Alija Rize svakim danom u Nedžlinoj kući biva sve više povrijeđen i jedina mu je želja živjeti u vlastitoj kući gdje će vrata moći otvarati i zatvarati po volji.

267.ep - četvrtak 21. lipnja
Tahsin prijatelju povjerava grižnju savjesti i uzrokuje događaje koji će promijeniti tijek njihovih života. Vatra koju je Tahsin nehotice zapalio narast će i naposljetku doći do Fikret.

268.ep - petak 22. lipnja
Fikret saznaje za Tahsinovu izdaju i doživljava veliki slom. Krilo pod koje se sklonila kad je bježala od svoje obitelji, čovjek kojemu je najviše vjerovala, suputnik, jedini kojeg je voljela, sada joj je zabio nož u leđa. Tahsin pak gori od kajanja zbog noći u kojoj je uništio nevinost svojeg braka i boji se da bi mogao potpuno izgubiti Fikret. Fikret se povlači u duboku šutnju. Što Tahsin više pokušava započeti razgovor, ta tišina sve više raste. Vijest o izdaji ubrzo stiže i do Alija Rize.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju