'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

219.ep - ponedjeljak 16. travnja
Ševket zna da je Ferhunde izvor patnji koje su on i njegova obitelj proživjeli. Započinje osvetničku igru ne bi li joj se osvetio. Ta će opasna igra postati jedan od glavnih Ševketovih ciljeva.Ferhunde ne ostaje ravnodušna prema Ševketovoj bliskosti. Međutim, ponovno joj se u glavi postavljaju neka pitanja.

220.ep - utorak 17. travnja
Nedžli je jako teško prihvatiti činjenicu da Džema više nema. Njezin je novi život natkriven tamnim oblacima boli. S druge strane, stavovi Džemove obitelji svakim danom sve više zagorčavaju Nedžlin život.Gospodin Ali Riza svim silama nastavlja svoju borbu za obitelj. Pruža potporu Nedžli, a istovremeno u Ševketu budi novu nadu.Nedžla je prisiljena suočiti se s bolnom istinom o smrti te nastaviti sa životom. Sljedeća borba bit će ona s obitelji Ajdinoglu.

221.ep - srijeda 18. travnja
Nedžla kreće s poslom u Džemovoj tvrtki ne bi li na taj način zaboravila proživljenu bol. Preuzima na sebe odgovornost za sve projekte, čime započinje novo razdoblje u poslovanju Ajdinoglu Holdinga. To će razdoblje za Nedžlu biti prepuno teškoća i borbi. Lejla se ne može izvući iz mreže prošlosti. Ponovno je naumila s Oguzom pronaći sreću koju nikako da dohvati. No put koji je izabrala ponovno je prepun mračnih uličica. Ševket se oprostio s ljubavi nakon što je Sedef odlučila otići u Milano, no očekuju ga dani puni čežnje.

222.ep - četvrtak 19. travnja
Ferhunde je odlučila slijediti interes koji joj je pokazao Ševket, no i dalje ostaje vrlo oprezna te odlučuje iskušati Ševketa.Napori gospođe Hajrije da pomiri Ševketa i Nedžlu rezultirat će neočekivanim ishodom. Nedžla će okrenuti obitelji leđa i težinu svojih dana proživljenih u boli prebaciti na njih.

223.ep - petak 20. travnja
Gospođa Hajrije pokušava pomiriti Ševketa i Nedžlu, što posebno razljuti Nedžlu. Nedžlina pobuna jako pogodi gospodina Alija Rizu. On pak ne mogavši izraziti brige koje drži u sebi, sav svoj bijes iskali na gospođi Hajrije.
Nedžla se želi sama nositi sa svojom boli i ne želi pomoć ni od koga, te odlučuje stajati čvrsto na nogama. Krijući razočarenje u sebi, gospodin Ali Riza odlučuje poštovati Nedžlinu odluku.