'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

154.ep - ponedjeljak 16. siječnja
Došlo je vrijeme da se Ferhunde suoči sa samom sobom. U Ševketu se rasplamsala nova nada da će opet biti s Ferhunde te s nestrpljenjem očekuje dan posjeta. Objavljen je datum njegova saslušanja. I dok se radovao toj lijepoj vijesti, nova vijest koja mu stiže potpuno ga uništi.

155.ep - utorak 17. siječnja
Dolazi velik dan koji se čekao i Ševket izlazi pred suca. Čitava obitelj zajedno odlazi na saslušanje. Gospodin Ali Riza poražen bespomoćnošću otvara vrata na koja dosad nikada nije dolazio te kreće s poslom uz gospodina Kemala. Neće mu biti lako podnijeti gubitak. Ferhunde kuje važne planove vezane za Leventa. Međutim, Asli, koja u tajnosti promatra svaki Ferhundein pokret, priprema veliku igru koja će stjerati Ferhunde i Leventa u kut.

156.ep - srijeda 18. siječnja
Ševket shrvan Ferhundeinim nepojavljivanjem na saslušanju dobiva tri iznenađujuća pisma. Svako mu je pismo rasvijetlilo ono što je proživio. Shrvan težinom novih saznanja, suočit će se sa svojim pogreškama. Dolazi veliki dan koji se čekao i Ševket izlazi pred suca. Čitava obitelj zajedno odlazi na saslušanje. Odluka koja se očekuje s velikim zanimanjem za sve će biti potpuno novi početak.

157.ep - četvrtak 19. siječnja
Gospodin Ali Riza gaji nadu za budućnost skupivši svu svoju djecu za isti stol povodom Ševketova povratka kući. Ševket ne primjećuje Sedefin pogled pun čežnje, nego napokon ostvarenom slobodom pokušava odagnati vlastitu čežnju. Prije nego što krene dalje svojim putem, želi nadomjestiti prazninu koju je ostavila Ferhunde. Ona je pak odlučna u tome da mu uništi svaku nadu i da sve okonča.

158.ep - petak 20. siječnja
Lejla želi krenuti potpuno ispočetka te se tražeći novi posao odjednom susretne sa svojom prošlošću. Asli kuje nove planove vezane uz udaju za Leventa, no on otkriva njezine stvarne namjere te joj podvaljuje varku. Ševket je odlučio potpuno izbrisati Ferhunde iz svoga života te odlazi do nje da bi se našli licem u lice. U tom trenutku u glavi mu nije ni prošlost ni budućnost, nego samo sadašnjost.