'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

110.ep - ponedjeljak 14. studenog
G. Ali Riza otvorio je godinama stara poglavlja i u kući odjekuju koraci prošlosti. Gđa Hajrije ljubomorna je na davno prošle osjećaje Alija Rize i nemoguće ju je umiriti.
Za Ferhunde je ta situacija zabavna, bar je nakratko udaljava od problema. Ševket se pak pokušava izvući iz gliba dugova, ali sve dublje tone. Toliko je zaokupljen svojim problemima da ne razumije probleme Alija Rize.

111.ep - utorak 15. studenog
Nevina slučajnost poveća napetost između g. Alija Rize i gđe Hajrije. Gđa Hajrije na neko se vrijeme želi udaljiti od kuće pa odlazi k Fikret. Gđa Dževrije nanjuši probleme i svane joj sunce. Neočekivani večernji posjetitelji vijesnici su događaja koji će promijeniti život obitelji.

112.ep - srijeda 16. studenog
G. Ali Riza najveći udarac doživi kada dozna za Ševktove igre s novcem. Ševket bježi ponijevši samo svoj veliki sram sa sobom. G. Ali Riza dozna jednu po jednu istinu o Ševketu. Njegovo iznenađenje zamijeni bijes, a Ferhunde ga dobro iskoristi. Obitelj je u raspadu i očekuju je teški dani. Dok se svi pitaju kako je Ševket koji je nestao, on samo traži Sedef. Događaji sve više zbližavaju Lejlu i Džana. G. Ali Riza preuzeo je Ševketov dug i slama se pod osjećajem srama. Ferhunde pak pokuša riješiti problem na svoj način, ali ovoga puta udari o zid. Obitelji koja se slama pod zadnjim događajima Ferhundeina vijest donosi nadu.

113.ep - četvrtak 17. studenog
Ferhunde je doznala da je trudna. Osjeća se kao da je sama na svijetu. Prije nego što obitelji objavi vijest, treba malo vremena da razmisli što će. Kad zakasni kući, gđa Hajrije posumnja da je bila sa Ševketom. Za to vrijeme Sedef je sa Ševketom. Ispraća ga u sjene. Sedef odlučuje neko vrijeme čuvati Ševketovu tajnu.

114.ep - petak 18. studenog
Gđa Nejir primijeti promjenu kod Sedef pa je pritisne i dozna što je bilo. S druge strane situacija zbog koje se odnos g. Alija Rize i gđe Hajrije narušio ponovno postaje tema razgovora. Vrijeme ponovno učini svoje. G. Ali Riza prisiljen se oprostiti od svoje neproživljene mladenačke „ljubavi“. Sedef sve teže čuva ono što nije mogla reći i pod majčinim pritiskom shvaća da više neće moći čuvati Ševketovu tajnu.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju