'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

65.ep - ponedjeljak 12. rujna
Oguz i Nedžla u strahu su od Lejlinih stalnih telefonskih zlostavljanja i prijetnja pa promijene telefonske brojeve da bi si zameli trag. No Nedžla ne želi u potpunosti nestati. Iako je njihova veza slaba i nezdrava, daje svoj novi broj Ferhunde koju smatra svojom vezom s kućom. Lejla nastavlja progoniti svoj plijen, nanjuši ga, prati Nedžlin trag i uhvati Oguza i nju u stupicu.

66.ep - utorak 13. rujna
Kad joj je sestra pobjegla s mužem, Lejla je doživjela veliku traumu i sad se želi suočiti s onima koji su je uzrokovali. Suočiti se znači pogledati im u oči. Viknuti Nedžli sve što ne zna o Oguzu. Naravno i o Džejdi, kao i o mogućnosti da ona nosi Oguzovo dijete.Nakon tog susreta, u Nedžlinoj i Oguzovoj vezi počinje novo razdoblje. Nedžla više ne zna komu da vjeruje. Jako se kaje zbog svega, ali vratiti vrijeme nije moguće.

67.ep - srijeda 14. rujna
Oguz misli da je sve što mu se događa dio Ferhundeina plana i igra opasnu igru da bi joj se osvetio. Uhvatio je priliku da stjera Ferhunde u kut. Sad je njezin brak u velikoj opasnosti. Došao je red na Ševketa da traži objašnjenje.

68.ep - četvrtak 15. rujna
Ševket je od Ferhundeina najljućeg neprijatelja doznao njezine tajne i njegov bijes raste kao lavina. Ferhundein je ponos povrijeđen i nabrušena je kao britva. Najteži udarac zadobije od Sedef. Oguz je nesvjestan Ferhundeinih planova i spreman je na novi početak. Posjet gđe Nejir i Sedef, iako kratak, u Fikretin život unosi dašak proljeća. Ferhunde je opet nanjušila lovinu i ne ostavlja svoju novu pouzdanicu. Dok Lejla broji dane do rastave od Oguza, cijena koju Nedžla plaća sve više raste.

69.ep - petak 16. rujna
Za to vrijeme u odnosu g. Ali Rize i Ferhunde napetost sve više raste.Ono što izlađe na vidjelo na kraju Ferhundeina i Oguzova sukoba opameti Nedžlu. Skupo će platiti svoje povjerenje u Oguza. Ipak, Nedžla mu još želi vjerovati. Jedini joj je izlaz da se suoči s istinom i Džejdom. Ferhundeina osveta više povrijedi Lejlu nego Nedžlu. Odnos između g. Alija Rize i Ferhunde napet je, u kući više nema ni trunke mira. Lejla je odbila liječenje i njezino je stanje sve teže.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju