'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

130.ep - ponedjeljak 12. prosinca
Kad je Ferhunde kretala na put, ni sama nije vjerovala da će ići takvom brzinom te se putem susreće s novim iznenađenjima. Levent shvaća da Ferhunde nije onakva kakvom se predstavlja. Između Džema i Nedžle počinje piriti topli vjetar. U kući se pak svom silinom nastavlja hladni rat.

131.ep - utorak 13. prosinca
Ferhunde se piše smrtna presuda. Ferhunde pod izgovorom da je pored Ševketa vidjela Sedef poput roba vlastite pohlepe i bijesa diže jedra prema moru tame i prepušta se vjetru. Odlučila je da će nakon ovoga put nastaviti s Leventom Tundželom. Ševket, koji uzaludno čeka Ferhunde, počinje polako gubiti nadu zatvoren unutar četiri zida. Prisutnost gospođe Dževrije još više potiče napetost u kući gospodina Alija Rize.

132.ep - srijeda 14. prosinca
Nedžla odlučuje podijeliti svoja saznanja o Ferhunde s Fikret. U tom trenutku Tahsin dolazi kući s vrlo važnim dijelom zagonetke. Nedžla i Džem počinju slagati slomljene komadiće. Džem se približava Nedžli još jedan korak bliže. Ferhunde se, kriva za ono što je učinila, pokušava ne suočiti s ukućanima. Primorana suočiti se sa Ševketom, ponovno se krije iza suza. Gospođa Hajrije ponovno pada na njezine suze.

133.ep - četvrtak 15. prosinca
Pada Ferhundeina maska - Fikret i Nedžla odlučuju da će pokazati Ferhundeino pravo lice i da će sve što znaju reći ocu. I dok joj laži jedna po jedna izlaze na svjetlo dana, Ferhunde uviđa da je uplovila u pogrešnu luku. Potpuno je razočarana Leventom Tundželom koji je i dalje sa svojom bivšom zaručnicom. Ali Ferhunde se ne namjerava predati. Gospodin Ali Riza odlučuje da će se i dalje ponašati oprezno da ne bi rastužio Ševketa. Ševket ne bi smio doznati što se dogodilo. U to vrijeme pismo koje stiže iz banke nagovještava obitelji da ih čekaju još teži dani. S drugog bojišta Lejla objavljuje novi rat Ferhunde. Traži savjet od odvjetnika Džana s namjerom da stjera Ferhunde u kut.

134.ep - petak 16. prosinca
Gospođa Hajrije uhvati Ferhunde zajedno s Leventom Tundželom te u kući izazove pravu oluju. Za Ferhunde više nema povratka. Jedino što se sada može učiniti jest na prikladan način reći Ševketu da ga Ferhunde vara. Ševket pak uviđa da je došlo vrijeme da donese odluku. Ševket, koji poznaje Ferhunde bolje od svih, počeo je primati signale o velikoj katastrofi.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju