'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

194.ep - ponedjeljak 12. ožujka
Vidjevši prisan odnos Sedef i Ševketa, gospodin Mithat uviđa da je ono što mu je rekla Ferhunde bila istina. Time je u potpunosti prestalo i njegovo povjerenje u obitelj Tekin te počinje vjerovati kako su se prema Ferhunde ponijeli nepravedno. Stoga je odlučio podijeliti s Ferhunde ono što je vidio, ne znajući u kolikoj bi mjeri Ferhundein bijes mogao biti poguban.

195.ep - utorak 13. ožujka
Pobuna gospođe Hajrije je posljednja kap koja je prelila čašu i navela gospodina Alija Rizu da napusti kuću i ode u Adapazari k Fikret.Međutim, ispostavit će se da ta kuća nije sigurna luka, čak ni za one koji u njoj žive.

196.ep - srijeda 14. ožujka
Gospodin Ali Riza odlazi k Fikret, ali već istu večer zbog proživljenih neugodnih trenutaka uviđa da ondje neće moći ostati te odluči drugi dan rano ujutro otići. Zajedno s njegovom odlukom kreće i Fikretina pobuna, nakon čega počinje preispitivati život koji je izabrala.Misleći da joj je otac kod Fikret, Lejla dolazi kući ne bi li pokupila stvari koje su joj ostale. Došavši u kuću svojih roditelja po prvi put nakon dugo vremena, nailazi na veliko iznenađenje.

197.ep - četvrtak 15. ožujka
Džejda traži nove putove koji će obuzdati njezin bijes. Oguz ne želi pretrpjeti poraz od Džejde te pronalazi rješenje koje će ponajviše razveseliti Lejlu.Gospodin Ali Riza nikako ne može progutati ponos i vratiti se kući, zbog čega ga očekuje vrlo teška večer. Ševket se brine za oca te kreće u potragu za njim i otkriva mjesto na kojemu je odsjeo. Jedini put koji će gospodina Alija Rizu vratiti kući ponovno ide preko gospođe Hajrije.Gospodin Mithat sve se više približava Ferhunde, što ga udaljava od istine o obitelji Tekin.

198.ep - petak 16. ožujka
Fikretina vijest o trudnoći još više uljepšava sliku sreće, no ugođaj gubi svoju čar u trenutku kada Sedef primijeti da ih promatra Ferhunde koja već odavno ne pripada njihovoj obiteljskoj slici. I dok se ona pokušava udaljiti, suočava se sa snažnom reakcijom obitelji.