'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV.

259.ep - ponedjeljak 11. lipnja
Tahsin će pak iz večeri, koju je započeo kao nedužan čovjek kojeg se nepravedno okrivljavalo za prijevaru supruge, izaći kao veliki grešnik.

260.ep - utorak 12. lipnja
Tahsin duboko proživljava kajanje i bol vjetra izdaje i ne zna kako će se suočiti s Fikret. Fikret koja je učinila veliki korak vrativši se kući, drukčije tumači njegovu suzdržanost. G. Ali Riza povrijeđen je odlukama svoje djece i očekuje nova razočaranja. Saznaje da je Ševket bio u Lejlinoj kući, a posljednja kap njegovoj ljutnji događaji su vezani uz Nedžlu.

261.ep - srijeda 13. lipnja
Tragovi uništenja g. Alija Rize i njegove obitelji veliki su. Fikret s velikim strpljenjem pokušava smanjiti udaljenost između Tahsina i sebe te osluškuje svoje srce. Fikret i Tahsin stupaju na važan put koji će promijeniti smjer njihove priče.

262.ep - četvrtak 14. lipnja
Riječi koje je Nedžla u ljutnji upotrijebila protiv svoje obitelji stvaraju nezaustavljivu oluju. Za Alija Rizu više nije moguće živjeti u Nedžlinoj kući. Napušta kuću. Veliki umirovljeni načelnik g. Ali Riza potrošio je na svoju djecu sve što je uštedio, umoran je od proživljenog i odlazi krčmaru Ahmetu.

263.ep - petak 15. lipnja
Gđa Hajrije pritišće g. Alija Rizu da se vrati kući dok se on pokušava u samoći pomiriti s razočaranjima. Strpljenje Alija Rize je istrošeno, on u ljutnji pomišlja čak i prekinuti njihov četrdesetogodišnji brak.