'Svaka je obitelj drvo s kojega ponekad pada lišće.' I u obitelji Alija Rize lišće je polako počelo žutjeti i opadati. Ekranizacija klasika turske književnosti osvojit će srca gledatelja Nove TV. Serija 'Kad lišće pada' od 13.lipnja na Novoj TV.

85.ep - ponedjeljak 10. listopada
Fikret prvi put nakon toliko mjeseci spava u roditeljskoj kući i sad u vlastitoj sobi, pred krevetom koji je pripremljen da u njemu spavaju ona i Tahsin, mora donijeti odluku. Ta odluka zapravo je korak prema novom životu. Put u Istanbul ispao je dobro za sve, ali kada dođe vrijeme povratka u Adapazar, za Fikret će taj oproštaj biti još teži. Ubrzo nakon povratka gđa Dževrije počet će pokazivati svoje pravo lice.

86.ep - utorak 11. listopada
Ferhunde, Ševket i Lejla prihvaćaju poziv g. Jamana i odlaze na farmu da ondje provedu ostatak dana. Ondje su i odvjetnik Džan i njegova žena Oja. Oja ranije ode kući, a Džan želi ostati zbog Lejle. Ostatak dana traži priliku da nasamo razgovara s Lejlom i oni se sve više zbližavaju. Ševket i Ferhunde sklope nova prijateljstva. Ševket za društvo Jamanu sjeda na partiju karata za naizgled nevin stol i prepušta se igri nesvjestan novca koji se ondje vrti. G. Ali Riza i gđa Hajrije nakon Fikretina odlaska osjećaju prazninu i da bi vidjeli mjesto na kojemu Nedžla živi, dolaze u pansion kao gosti. Na povratku ih očekuje ružno iznenađenje.

87.ep - srijeda 12. listopada
Ševket je zaglibio u močvaru duga, a sada je na rubu da upadne u kandže kocke. Nedžla je pak u prstenu koji se sužava. Lejla je pod pritiskom Ferhunde koja je svjedok njezina zbližavanja s Džanom. Lejla je prvi put sama donijela odluku i mirna je. G. Ali Riza potpisao je ugovor s novom izdavačkom kućom i ovoga se puta mora suočiti sa svojim zdravstvenim problemima.

88.ep - četvrtak 13. listopada
Fikretina sramežljivost uzrokovala je nesporazume. Tahsin počinje misliti da se uzalud ponadao. Oguz je ranjen u zatvoru i odveden u bolnicu i ne razmišlja ni o čemu osim osveti. Ferhunde je doznala za Oguzov bijeg i zbog toga gubi san. Ferhundeino ime prvo je na Oguzovu popisu za osvetu.

89.ep - petak 14. listopada
Fikret se prvi put posvađala s Tahsinom i mora donijeti odluku. Oguz je završio sve pripreme za bijeg u inozemstvo, no prije odlaska osjetit će svu Ferhundeinu mržnju što će na strani Alija Rize uzrokovati oluju.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju