Nova serija ''Kud puklo da puklo'' počinje s emitiranjem u ponedjeljak, a tada ćemo po prvi puta čuti i naslovnu pjesmu ove jedinstvene dramske serije s elementima humora koju izvodi popularna pjevačica Jelena Rozga.

Nova serija ''Kud puklo da puklo'' počinje s emitiranjem u ponedjeljak, a tada ćemo po prvi puta čuti i naslovnu pjesmu ove jedinstvene dramske serije s elementima humora koju izvodi popularna pjevačica Jelena Rozga. Glazbu nove serije Nove TV potpisuje Tonči Huljić koji je i autor uvodne najavne pjesme. '' Odoh ja i nećeš za me više čut, nemoj biti zabrinut, ide mi se, a i ne ide, tu nema ravnoteže jer nas puno stvari veže. Zato mi je teže. '' – samo je dio teksta pjesme koja će nas od ponedjeljka svakodnevno uvoditi u uzbudljiv svijet, ličko selo Oštrovac koje okuplja živopisne likove te opisuje njihovu borbu za milijun kuna i pravu bitku za preživljavanjem.

''Počeli smo spremati pjesmu atipičnu od svega što sam dosad radila. Smiješno je ustvari to što smo radili pjesmu preko Skypea jer je Tončiju izišao novi album pa je bio stalno na putu, a ja sam evo imala radno ljeto." – izjavila je Jelena Rozga.

Puno očekujem od ove serije. Ovo je u tradiciji onih serija za koje svi govorimo da su legendarne – izjavio je Tonči Huljić za inMagazin koji će u ponedjeljak premijerno pustiti dio naslovne pjesme koja će nas od sada svakodnevno od ponedjeljka do petka, od 21 sat odvoditi ka zabavnoj ekipi dramske serije s elementima humora ''Kud puklo da puklo''. S nestrpljenjem i glumci očekuju prvu epizodu, a Momčilo Otašević otkriva i rekaciju svoje djevojke: Pa i ona više jedva čeka da vidi jer pričamo kad dođem doma s posla, čujemo se, pita me što si snimao, pričamo o tome i razgovaramo o scenama, o situacijama i o svemu pričamo i onda i ona iščekuje kao i ja.“

Ne propustite inMagazin u ponedjeljak kao ni prvu epizodu serije Kud puklo da puklo u nakon ''Crne ruže'' , u 21 sat na Novoj TV!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju