Tko su četiri snažne žene i popularne turske glumice koje nastupaju u seriji 'Izgubljena čast' pročitajte u našem specijalu!

BABICA
Pravo joj je ime Merjem. Ona je mjesna iscjeliteljica, mlada žena koju svi vole i cijene. Ona je Kerimova zaštitnica. Podrijetlom je s Krete. Njezina se majka doselila u mjesto u doba razmjene stanovništva i tada dobila veliku parcelu koja je sada proglašena građevinskim zemljištem. Sada parcela pripada Babici. Ona zna da je Rešat Jašaran bacio oko na parcelu, ali ona ne namjerava popustiti.

MUKADES
Prisilno udana za Rahmija, majka jednoga djeteta. Mukades je nezadovoljna što ne može živjeti život kojemu se nadala, pa ljubomorno promatra Fatmagulinu ljepotu i njezinu sreću s Mustafom. Zbog toga stalno radi pritisak na Fatmagul. Mukades je ambiciozna i strastvena žena. Jako joj smeta što život živi kao osuđenica. To nikada nije bio njezin san.

ASU
Mustafina spasiteljica ustvari je 'prijateljica noći'. Navikla na grubi život, Asu će se zaljubiti u Mustafinu iskrenost i naivnost. Ona želi bolje upoznati svoju najveću suparnicu, Mustafinu Fatmagul. Asu je prekrasna žena koja na svojoj duši ima teške životne ožiljke.

MELTEM
Prekrasna bogatašica Meltem oduvijek je uživala u svom životu. Njezin naizgled savršen život završi kada shvati kako je njezin muž Selim silovatelj. Meltem će nakon toga promijeniti svoj stav prema životu i odlučit će se na osvetu.

O GLUMICAMA UKRATKO:

Sumru Yavrucuk – BABICA
Rođena je u Ankari 1961.godine. Studirala je pjevanje i glumu u Istanbulu. Od 1982. glumica je državnog kazališta u Istanbulu, a od 1988. glumi u uspješnim TV serijama i filmovima.

Esra Dermancıoğlu - MUKADDES
Rođena je 7.12.1968. u Istanbulu. Studiji glume završila je na sveučilištu Franklin u Švicarskoj. Glumila je u tri serije i dva filma.

Sevtap Özaltun -ASU

Rođena je 9. 12. 1984. u Istanbulu. Svoju kazališnu karijeru započela je 2001. godine, a 2009. završila je studiji glume na sveučilištu 'Zlatni rog'. Do sada je glumila u dva filma i nekoliko reklama. Osim glumom bavi se pjevanjem te pleše latino plesove i tango.

Seda Guven - MELTEM

Rođena je 11. lipnja 1984. u Izmiru. Studira umjetnost na turskom „Marmara University” u Istanbulu. Gledatelji su ovu ljepoticu mogli upoznati u seriji ‘Suze Bospora’ koja se emitirala na Doma TV-u. Glumila je naslovnu ulogu u jednoj turskoj seriji zajedno s Vularom iz ‘Izgubljene časti’ Buğra Gülsoy .