Dva su razloga zbog kojih su turske sapunice nakon kratkog vremena postale omiljena zabava mnogih pripadnica ljepšeg spola, a to su šarmantni i zgodni glumci Kivanç Tatlitug i Firat Celik.

Dva su razloga zbog kojih su turske sapunice nakon kratkog vremena postale omiljena zabava mnogih pripadnica ljepšeg spola, a to su šarmantni i zgodni glumci Kivanç Tatlitug i Firat Celik koji su se pokazali kao pravo muško osvježenje na TV ekranima. No turski Brad Pitt i Matthew McConaughey našli su se u ulozi suparnika, no ne ispred kamera.

Atraktivna glumica Beren Saat koja glumi Fatmagul u seriji 'Izgubljena čast' zavela je dva najzgodnija turska glumca. Šuška se o tajnim sastancima i izlascima s Firatom Celikom koji nosi nadimak turski Matthew McConaughey, a njezinim čarima navodno nije odolio ni Brad Pitt Bliskog Istoka Kivanç Tatlitug.

U seriji 'Izgubljena čast' koja se trenutno prikazuje na Novoj TV lijepa Beren glumi uz Firata Celika, glumca koji je živio u Parizu i radio kao model te zaradio nadimak turski Matthew McConaughey zbog sličnosti s holivudskim glumcem. Turski mediji pišu kako se par osim na setu druži i izvan seta, a potresna ljubavna priča koja im se dogodila u seriji je izgleda pokoju iskru bacila i u stvarni život.

CIjeli članak pročitajte na Zadovoljna.hr