U seriji 'Izgubljena čast' koja prati životnu tragediju prelijepe Fatmagul ovaj tjedan će doći do susreta dva glavna muška lika Kerima i Mustafe.

Nova TV, 'Izgubljena čast', petak, 17. veljače u 20 sati!

U seriji 'Izgubljena čast' koja prati životnu tragediju prelijepe Fatmagul ovaj tjedan će doći do susreta dva glavna muška lika Kerima i Mustafe. Nakon što će Fatmagul skupiti hrabrosti i upozoriti buduću Jašaranovu nevjestu da se ne uda za njezinog silovatelja, Kerim će se htjeti obračunati s Erdoganom. No u njegovoj kući dočekat će ga veliko iznenađenje, Fatmagulin bivši zaručnik Mustafa. Željan osvete Mustafa će htjeti ubiti Kerima, no njegovo priznanje o Fatmagul pokrenut će nove zanimljive događaje u seriji. 'Izgubljena čast' još nije završila sa snimanjem, a u svojoj zemlji kao i u Hrvatskoj jedna je od najgledanijih serija, dok njezini glavni glumci uživaju veliku popularnost. Za glavnu mušku ulogu Kerima, glumac Engin Akyurek nagrađen je s čak šest nagrada prema odabiru čitatelja časopisa 'Ucanus', 'Ayakligazete'(dvije nagrade) i 'Dizifilmbook' te posjetitelja portala 'Televizyondizisi En İyi Erkek Oyuncu' i 'Habershow'.

Mladi glumac u Turskoj slovi kao jedna od najvećih nada turske glumačke scene. Firat Celik koji tumači Mustafu zbog ove je uloge dobio i svoj prvi veći filmski angažman.